Vi bygger til i haven

Vi bygger til i haven

Inden vi fik sommerhus, var jeg slet ikke klar over, hvor fristet man kan blive som haveejer. Og hele tiden dukker der ting op, som man bare ikke kan leve uden… Det er for mig tilfældet med dette “shelter” fra Plus.dk Tanken om at kunne tage sig en “morfar” der en varm sommerdag, gør mig bare glad. Hjulene gør det mobilt, så det kan flyttes rundt alt efter, hvor solen rammer ned i haven.

Pigerne har fået fikse idéer
Jeg kom til at vise shelteret til vores tre piger, som nu har mange idéer til, hvordan det skal bruges til alt fra “vuggestue” til dukkerne til læsekrog og “telt” til overnatning, når kusinen kommer på ferie. Nu får vi se, hvor meget jeg selv får lov at bruge det. Men ind i haven i sommerhuset kommer det – tror jeg nok, for der er også dette skønne drivhus/udestue, hvor jeg snildt kunne se mig selv nyde en kop kaffe en tidlig forårsdag…

Er “vetokortet” mon det rigtige her?
Kombinationen: kæreste, utæmmet skov og motorsav har betydet, at vi har enorme bunker brænde liggende i haven nu. Derfor mener min kæreste, at vi skal droppe drivhus/udestue idéen og i stedet sørge for “tag over hovedet” til vores brænde. Det er da også praktisk, men jeg kan jo ikke sidde der på brændeskuret og drikke min kaffe. Overvejer kraftigt at trække “vetokortet” her 🙂

Hvad ville du allerhelst investere i til din have i år? Hent masser af inspiration her: Plus.dk

Drømme med højt til himlen
Hvis “ham med motorsaven” får sit brændely, kan det da godt være, jeg vælger denne løsning til min “morfar” i solen. Her er der højt til himlen og masser af plads til at drømme stort og måske planlægge næste års tiltag i haven.

HUSK AT DRØMME – drømmer du ikke, kan dine drømme jo ikke gå i opfyldelse…

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere