Nybyggeri &
ombygning

Tænk helhed og detaljer - og undgå fejl

Byggeprojekter kan tage pusten fra de fleste. Der er så mange spørgsmål, der skal tages stilling til. Skal der klinker i hele huset? Skal bruseren mures op eller blot være med glas? Hvilken type stikkontakter er bedst? Skal trægulvet have mere glød? Skal alt bare males hvidt?

Bevar overblikket, når I skal bygge nyt eller lave en større renovering. Jeg hjælper jer med at vælge rigtigt. Ikke blot at vælge, hvad ”man” gør men hvad der passer til jeres projekt. I kan undgå mange fejl – både på valget af materialer men også fejl, som jeg desværre har set nogle gange: for lidt lys, for mørke klinker, manglende plads til jeres møbler. Ofte er der ting, man glemmer at tage højde for – ting, som man senere kan ærgre sig over.

Materialer er dyre – og endnu dyrere at ændre på, når først fejlen er sket. Jeg har gennem årene hjulpet mange kunder med totale materialeplaner herunder – lofttype, gulve, vægoverflader, skabselementer, vinduer og meget mere. Jeg hjælper med at skabe en sammenhæng og en rød tråd i boligen.
Jeg kan hjælpe jer hele vejen – om det er med placering af møbler eller placering af stikkontakter.

Nybyggeri/ombygning

pakke 1

Sammen gennemgår vi tegninger eller boligen, hvis den står hel eller delvis færdig. Undervejs taler vi om ønsker og idéer til projekter. Jeg kommer med mine umiddelbare kommentarer og forslag under gennemgangen.

Ved gennemgangen kan vi fx komme ind på følgende:
Vi slutter besøget af med udarbejdelse af en huskeliste, som du kan tage med til møde med håndværkere og andre aktører på projektet. Pakken inkluderer ét besøg på omkring to timer samt kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg. Jeg kommer naturligvis rundt i hele landet.

Kr. 3.995

Husk det formelle inden du svømmer hen i en måske urealistisk boligdrøm.
Jeg har lavet en liste over de formelle ting, du bør huske i dit boligprojekt. Følg linket herunder og undgå fatale fejl i din planlægning. Huskeliste

Nybyggeri/ombygning

pakke 2

Vi mødes og går tegninger eller boligen igennem – hvis den er færdig eller delvis færdig. Vi taler om ønsker, krav og specifikke behov til boligen. Vi går virkelig i dybden og kommer omkring hele byggeprojektet.

Ved gennemgangen kan vi fx komme ind på følgende:
Forskellen fra “pakke 1” er, at I efter vores møde modtager en gennemarbejdet materialeplan med beskrivelse af alt fra stikkontakter til gulvtype. Typisk er en materialeplan på omkring 25 – 30 sider. Der er billeder til inspiration og helt konkrete bud på producenter af alle typer overflader. Således kan du forvente, at få et sammenhængende udtryk, hvor der er bud på:

Flere kunder har valgt at købe flere etaper, så de således i første etape har fået: Planløsning og materialeplan. I næste etape fået: Gennemgang af elplan (elektrikerens bud på belysning og placering af kontakter mv.) I sidste etape har kunden fået: Indretningsplan og detaljer. Jeg laver altid gerne en samlet pris på min hjælp – en fast pris, så du ikke får overraskelser fra mig på den front.

NB: målfaste tegninger er en forudsætning for mange af disse typer opgaver.

Pakken inkluderer ét besøg, udarbejdelse af materialeplan samt kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg, men jeg kommer naturligvis rundt i hele landet.

Den nøjagtige pris for hjælp til dit projekt, kan jeg ikke give dig uden først at have hørt mere om projektet, men for at give dig et indtryk af niveauet på besøg samt udarbejdelse af materialeplan har alligevel givet et priseksempel her.

Kr. 12.995
140 kvm bolig

Før/efter

Hent lidt inspiration til din indretning her i nogle af de hjem, jeg siden min opstart af Boligstil i 2004 har indrettet. Dette er blot et lille udpluk – også et par af de allerførste…

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere