Det er jer, der skal bo og trives i jeres hjem
- derfor indretter jeg til lige netop jer...

Hvorfor bede om hjælp til indretning?

Gennem årene er jeg ofte blevet spurgt om, hvorfor mennesker beder om hjæp til indretning. Og om hvordan jeg kan hjælpe med at skabe et personligt hjem, når jeg i bund og grund ikke kender de mennesker, der skal bo og trives i hjemmet. Er det ikke for grænseoverskridende at lukke et “fremmed” menneske ind i sit hjem – og kigge det efter i alle kroge? 

Der er ikke blot ét svar på, hvorfor nogle mennesker beder om hjælp til indretningen af deres hjem. Dog oplever jeg ofte, at mine kunder ønsker deres hjem indrettet mere funktionelt eller kreativt, end de selv kan finde idéer til. Måske kender du det? Måske kender du også til mislykkede indretningsforsøg og har lavet mange fejlkøb, som du nu gerne vil undgå. Du orker måske ikke længere bruge mere tid på at flytte rundt, skifte ud og hele tiden have ufærdige projekter i hjemmet. Du vil bare gerne i mål og nyde dit hjem. 

Når jeg laver indretningsforslag, bruger jeg først noget tid på at spørge ind til ønsker, krav og behov – og til drømme. Indretningen skal tilpasses dig og dine ønsker og ikke være udtryk for hverken moden eller min personlige smag. Der er naturligvis en hel del elementer i en indretning, som har bestemte effekter og virkninger – fx hvad der får et rum til at virke større eller mindre, til at virke mørkere eller lysere – og så er der en ting som plads generelt. Det er noget, som rigtig mange har svært ved at bedømme og ofte kommer til at vurdere forkert. Jeg har altid min lasermåler og målestok med. På den måde sikrer vi os, at indretningen ikke bliver for kompakt – eller at møblerne kommer til at ligne dukkehusmøbler i et alt for stor hus. 

Siden 2004 har jeg indrettet på den anden side af 2000 hjem – ikke to hjem har været ens. Det er en af årsagerne til, at jeg fortsat elsker at indrette og udrette personlige og funktionelle hjem.   

Læs mere om priser og om hvordan jeg kan hjælpe dig her…

Før/efter

Hent lidt inspiration til din indretning her i nogle af de hjem, jeg siden min opstart af Boligstil i 2004 har indrettet. Dette er blot et lille udpluk – også et par af de allerførste…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere