Hjælp til oprydning
- jeg kommer på besøg hos dig...

Det er ingen skam at bede om hjælp

Rigtig mange mennesker løber ind i perioder, hvor der enten er for travlt til at holde orden og styr på hjemmet – eller svære perioder, hvor overskuddet bare ikke er der. Gennem mere end femten år har jeg hjulpet med oprydning og sortering hos mange forskellige mennesker i mange forskellige boliger og i mange forskellige livssituationer. Måske står du et sted i dit liv, hvor tingene bare er uoverskuelige, hvor du har svært ved at se dig ud af rod og kaos.

Afhængig af din situation tilpasser jeg min hjælp til dig, men herunder kan du se, hvordan det kunne gribes an. Måske er det blot et børneværelse, der skal laves systemer i og sorteres i den store mængde legetøj. Det kan også være hele huset, som skal have den helt store tur, så alt får sin faste plads. Det kan være med til at give dig mere energi og et skub i den rigtige retning igen. Dit hjem skal ikke dræne dig for energi, men lade dig op og give dig energi.

Måske har du blot et loft, en kælder, et pulterkammer eller andet, som du har opgivet at få styr på. Jeg hjælper med det hele – altså trækker jeg i arbejdstøjet og tager fat – gerne sammen med dig.

Og husk: det er ikke en skam at bede om hjælp. Læs evt. lidt mere om mine tanker omkring rod og skam her: Ville du skamme dig?

Hjælp til oprydning

pakke 1

Denne pakke er til dig, der har et mindre projekt – det kan være et enkelt rum eller to. Husk at det, der kan virke helt uoverskueligt for dig, ofte kan klares på langt kortere tid, når du får hjælp. Jeg har et stort overblik og ved, hvor vi skal starte og hvor vi skal slutte. Jeg er aldrig gået fra en kunde, som ikke har været overrasket over, hvad vi har nået på én dag.

Sådan foregår det
For at være mest effektiv er det ofte en god idé, at vi laver et par kasser til senere sortering, som du selv kan klare – det kan være af personlige papirer, gamle fotos eller tusinder af børne krea-projekter. Du får naturligvis retningslinjer og gode råd fra mig til de ting også. Du kan bruge sådan en oprydningsdag til mange forskellige typer oprydning og organisering. Her er blot nogle af de typer opgaver, jeg har løst på en dag:

Prisen er for 6 timer og inkluderer kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg. Jeg kommer naturligvis rundt i hele landet.

Kr. 3.995
for 6 timer på én dag

Hjælp til oprydning

pakke 2

Hvis du har større opgaver, som kræver mere end blot en enkelt dags oprydning og sortering, kan du booke flere timer og flere dage og dermed komme helt i mål med dit oprydningsprojekt.

Sådan foregår det
Du kan være i tvivl om, hvor meget vi kan nå – og derfor være i tvivl om, hvor mange dage, du skal booke. Giv mig gerne et kald og lad os tage en snak om det. Du er også velkommen til at sende mig billeder og spørge ind til en pris. For at være mest effektiv er det ofte en god idé, at vi laver et par kasser til senere sortering, som du selv kan klare – det kan være af personlige papirer, gamle fotos eller tusinder af børne krea-projekter. Du får naturligvis retningslinjer og gode råd fra mig til de ting også. Du kan bruge oprydningsdagene til mange forskellige typer oprydning og organisering. Herunder et par eksempler på projekter, jeg har løst over flere dage:

Priserne herunder inkluderer kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg. Jeg kommer naturligvis rundt i hele landet.

Kr. 9.995
for 14 timer fordelt på to dage

Kr. 14.995
for 21 timer fordelt på tre dage

Før/efter

FØR | Sådan så kontoret ud, da jeg besøgte denne kunde første gang. Efter et par timers oprydning og derefter vejledning om næste skridt, som min kunde selv kunne gøre, tog de selv over.

EFTER | Kort tid efter ringede min kunde igen. Der var blevet ryddet mere op på egen hånd, der var malet og sat bordplade op. Jeg lavede den sidste styling og tog dette efter-billede. Langt større udnyttelse af rummet og meget mere positiv energi til at fordybe sig i arbejdet…

Her ses en lidt takevækkende statistik lavet af MEGAFON. Den fortæller lidt om, hvor meget rod påvirker os i det daglige. Bemærk at hele 40% af de adspurgte har konflikter i hjemmet mindst én gang om måneden pga. rod

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere