Salgsklar
- når din bolig skal sælges

Gør indtryk med et godt udtryk

Mange boliger bliver sat til salg uden den rigtige forberedelse. Og det kan være fatal for liggetiden på din bolig. Når først du har taget beslutningen om at sælge, har kontaktet ejendomsmægleren og er begyndt at kigge efter dit nye hjem, så kan et manglende salg, udfordre selv de mest tålmodige…

De fleste sælgere sætter deres bolig til salg uden rigtig at sætte sig i købernes sted. Et hjem, som gennem årene måske har dannet rammen om et lykkeligt familie liv, betyder noget særligt for dig. Men for køber er jeres historie ikke så vigtig. Køber ser på boligens kvaliteter, på stemningen, indretningsmulighederne og på om, den kan gøres til deres egen. Ingen køber uden at have den rigtige følelse. Mange vælger en bolig fra pga. ting, som sælger slet ikke har tænkt over.
Det kan påvirke prisen i negativ retning og måske helt stå i vejen for et salg, hvis ikke din bolig tager sig ud fra sin absolut bedste side i første hug.

Med min rådgivning får du hurtigt et overblik over, hvad der kan gøres, for at din bolig fremtræder så indbydende og attraktiv som muligt.

Salgsklar

pakke 1

Vi mødes i din bolig og starter med en rundvisning, hvor jeg får en fornemmelse af helhed og stemning.

Dernæst får du idéer til, hvordan din bolig kan optimeres for få midler.

Ved gennemgangen kan vi fx komme ind på følgende:

Besøget rundes af med en opsummering, og du får en tjekliste med små, men effektive og betydelige ændringer, som gør det let at komme i gang. Listen kan evt. udarbejdes efter mødet og eftersendes.

Herefter udfører du selv ændringerne og booker fotografen – evt. i samråd med din ejendomsmægler.

Pakken inkluderer ét besøg samt kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg. Jeg kommer naturligvis rundt i hele landet.

Kr. 3.495

Salgsklar

pakke 2

Vi mødes i din bolig – helt som i “pakke 1” og går på samme måde boligen igennem med fokus på de samme elementer. Jeg får en fornemmelse af helheden og stemning. Vi taler om, hvad der kan gøre en forskel og gøre boligen klar til salg.

Ved gennemgangen kan vi fx komme ind på følgende:

Forskellen fra “pakke 1” til denne pakke er, at jeg kommer på besøg igen og laver en styling samme dag, som fotografen kommer. 

Du får stadig en tjekliste efter mit første besøg – og har tid til at udføre din del af opgaverne. Men når du er klar til det, kommer jeg på besøg igen og går boligen igennem, flytter rundt på planter, nips og forskellige andre ting. I det hele taget gør jeg klar til fotografen, så der kan tages de allerbedste billeder af din bolig. 

Pakken inkluderer således to besøg samt kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg, men jeg kommer naturligvis rundt i hele landet. 

Kr. 7.495

Før/efter

Hent lidt inspiration til din indretning her i nogle af de hjem, jeg siden min opstart af Boligstil i 2004 har indrettet. Dette er blot et lille udpluk – også et par af de allerførste…

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere