Om Boligstil

Vil du vide lidt mere om mig...?

Tak for dit besøg her på min hjemmeside – jeg håber, du har kigget dig omkring og blevet inspireret. Jeg hedder Anita Wodstrup Madsen, er indretningskonsulent og indehaver af Boligstil, som jeg startede op i 2004.

Siden opstarten har jeg besøgt langt over firetusind private kunder, som har søgt hjælp til deres indretning.
Jeg rådgiver kunder med store og små projekter – alt fra opfriskning af et enkelt værelse til totalrenoveringer med store materialeplaner og plantegninger. Det er afvekslende og inspirerende for mig, at to dage ikke er ens – lige som to mennesker heller ikke er ens. Og fordi vi ikke alle er ens, er mine indretningsforslag heller ikke ens men lavet med fokus på en personlig indretning tilpasset den enkelte. Derudover er mine forslag naturligvis lavet, så indretningen bliver både skøn at se på og ikke mindst funktionel.

Personlig og funktionel indretning har altid været min rettesnor.

For mig er mode og trends spændende og ofte inspirerende, men jeg indretter kun efter det, hvor det giver mening. Jeg sætter pris på at lave holdbare løsning, der ikke skal ændres, som sæsonen og moden skifter. Kun meget få mennesker kan presses ned i moden – om det gælder tøj eller boligindretning. Løsninger som passer den enkelte kunde.

Flere har fortalt mig, at jeg er rolig, omhyggelig og jordbunden. Måske er det mine rødder fra Thy, der er slået igennem der. Selvom jeg elsker Thy og thyboer for den sags skyld, så ligger mit kontor i Aalborg, hvor jeg også bor privat.

Her på hjemmesiden kan du se lidt om, hvordan jeg arbejder, se priser og en masse før-efter billeder. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende mig en mail her: awm@boligstil.dk eller ringe på 5122 1426 – jeg hører gerne fra dig…

Mange hilsner
Anita Wodstrup Madsen

I 2015 fik jeg en pris for at være en af landets bedste indretningskonsulenter til prisen.
Mikonomi.dk ”Råd til mere – indretning”

By Heshe lavede tilbage i 2014 en portrætartikel om mig. Den ligger her, hvis du har lyst til at kende mere til min historie og til baggrunden for Boligstil. Selvom artiklen er fra 2014, er historien stadig den samme – om end der er fyldt mere på med årene…

Hvis du har lyst til at kigge med på et lidt ældre tv-program, hvor TV2 Salto følger mig en dag på jobbet, kan du kigge med her. Lad dig ikke forvirre af det røde hår. I dag er farven naturlig og en noget anden.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere