Rådgivning online
- uden besøg

Vi behøver ikke mødes...

Gennem årene har jeg hjulpet mange kunder online – mange af dem har været danskere bosiddende i udlandet. Rådgivning online er en måde at løse det faktum, at jeg ikke kan smide alt, jeg har i hænderne og flyve til Langbortistan flere gange om måneden.

Jeg oplever dog en større efterspørgsel på online-rådgivning fra kunder i Danmark, som har brug for inspiration til mindre projekter. Typisk er det kunder, som står midt i et projekt, de ønsker sparring til at komme helt i mål med. Det er også kunder, som ønsker at få startet rigtigt og blive hjulpet i mål med mindre indretningsprojekter. Det kan være en stue med et lille budget, det kan være indretning af børnenes værelser – måske når de er flyttet hjemmefra, og du har råderet over et par værelser mere. 

Netop nu, hvor Corana har ændret vores hverdag, er vi så meget mere i vores hjem. Det er vi, fordi det er det sikreste sted at være for os allesammen. Udover at være det sikreste sted, bør det også være her i vores hjem, vi kan lade op og samle kræfter.    

Måske er onlinerådgivningen også noget for dig. I hvert fald er du altid meget velkommen til at kontakte mig med dine udfordringer og spørgsmål. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at gøre dit hjem endnu bedre for dig. 

Rådgivning

online - uden besøg

Der er en del penge at spare i forhold til de øvrige pakkeløsninger, jeg tilbyder. Du gør nemlig en stor del af arbejdet for mig – og så bruger jeg heller ikke tid og brændstof på at køre på besøg. Dog vil jeg sige, at denne type rådgivning ikke egner sig til alle typer indretning, men læs mere her eller giv mig et kald, så kan vi finde ud af, om det er den helt rigtige løsning for dig… 

Sådan foregår

Prisen afhænger naturligvis af opgavens størrelse, men jeg kan altid ud fra dine billeder og ønsker give dig en fast pris på min rådgivning.

Jeg vil sige, der er flere kunder, som har fået svar på deres spørgsmål og kommet i mål for ganske få kroner.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere