Vil du have mit job?

Misforstå mig ikke, jeg vil ikke af med mit job...

Nej, jeg vil ikke af med mit job, men jeg ved, at for rigtig mange er mit job ”drømmejobbet”. Rigtig mange ønsker sig et liv som selvstændig – et liv hvor arbejdslivet ikke føles som arbejde. En hverdag hvor man er sin egen chef, hvor man bruger og lever af sin kreativitet. En hverdag hvor man ikke hele tiden kigger på klokken og drømmer sig væk fra skrivebordet.

Ofte får jeg mails og opringninger fra især kvinder, som vil høre, hvordan man gør. Hvordan bliver man selvstændig? Hvordan kommer man til at leve af sin kreativitet? Hvor starter man? Nogle spørger direkte efter en køreplan for opstart af egen virksomhed. Spørgsmålene er mange og med rette! For det er stort at starte en virksomhed. Stort at sige farvel til den faste månedsløn, pension og hele trygheden i det.

Mange lavpraktiske spørgsmål om moms, skat og om konkret opstart af virksomhed kan man let finde svar på online. Men sværere er det, at finde frem til et koncept, der holder. Et koncept der er dig – for hvad gør dig til noget særligt som selvstændig? Så er der masser af spørgsmål som disse:

  • Hvordan prissætter jeg?
  • Hvordan afregner jeg kørsel?
  • Hvad skal jeg investere i af tegneprogrammer, regnskabsprogrammer og lign.?
  • Skal jeg selv lave hjemmeside?
  • Hvordan med SoMe? Skal jeg være på alle platforme?
  • Hvilke faste udgifter skal man regne med at have?
  • Kan jeg arbejde hjemmefra?
  • Kan det betale sig at være med på forbrugermesser?

Der er sikkert SÅ mange flere spørgsmål i dit hoved, hvis du går med overvejelser om at starte op som selvstændig. Du må stille dem alle til mig!

Når jeg har talt med andre om at tilbyde mentortimer, så har flere spurgt, om ikke jeg er mange for at miste kunder til nye selvstændige. Dertil må jeg svare NEJ. Det er min klare overbevisning, at har man et stærkt brand – og det vil jeg vove at påstå, jeg har efter 20 år som selvstændig – så kan det ikke bare kopieres. Flere har da gennem årene hentet ”inspiration” i mit koncept og i mine tekster. Det er da tarveligt, men også uoriginalt. Går man i andres fodspor, går man jo alligevel altid nogle skridt bagefter – og kommer aldrig foran.

Derudover ser jeg, at markedet for indretningshjælp er større end nogensinde. Det er blevet lige så almindeligt at søge hjælp til sin indretning, som det er at køre bilen på værksted.

Drømmer du om at leve af din kreativitet, men er du usikker på, hvad der skal til. Tør du ikke rigtig trykke på knappen, så hiv fat i mig. Book et par timer eller en hel dag, forbered dig godt og tag alle dine idéer og spørgsmål med til mig. Så tager vi det oppefra og ned. Vi kommer omkring det, du ønsker – og sikkert mere end det, du har forestillet dig. For selvom det er 20 år siden, jeg startede som selvstændig, så brænder mit hjerte fortsat for iværksætteri. Det brænder for mennesker, som hellere vil fortryde noget, de har gjort – end noget de ikke fik gjort.

Hvad koster mine mentortimer?

Al rådgivning foregår i Aalborg hos mig eller online. Jeg holder ikke gratis kaffemøder eller tilbyder gratis forberedelse til rådgivningen. Så vær skarp og forberedt, så får du mest ud af rådgivningen. Du kan booke helt ned til én time.

1 time koster 1.250 kr. inkl. moms.

3 timer koster 3.495 kr. inkl. moms.

1 dag (cirka 6-7 timer) koster 5.995 kr. inkl. moms. Sådan en dag kan evt. bookes, så det passer med at du kommer med på et kundebesøg.

Ønsker du et længere mentorforløb, kan vi aftale nærmere. Det kunne være en slags ”klippekort”, hvor du fx køber

10 klip svarende til 10 timer for 8.995 kr.

Kan du undgå at lave fejl? Nej det tror jeg ikke, men jeg kan i hvert fald hjælpe dig uden om en del faldgruber. Jeg kan inspirere dig og guide dig, så du føler dig mere sikker på, hvilken retning du skal gå. Vi kan lave en tidsplan, en handlingsplan eller være meget konkrete med enkelte produktbeskrivelser. Vi kan gøre lige det, du har brug for – så drøm og drøm stort. Drømmer vi ikke, kan drømme jo heller ikke gå i opfyldelse. Lad mig hjælpe dig med dine drømme…

Vil du læse mere om min egen historie, så kig forbi min blog, hvor der er flere indlæg om min rejse som selvstændig.

Fang mig her: KONTAKT

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere