Boligindretning
- gør dit hjem personligt og funktionelt

Din boligindretning skal passe til dig...

Hvem er I? Hvordan ønsker og drømmer I om at bo? Hvad fungerer allerede – og hvad fungerer ikke i jeres bolig? Har I mon nogle møbler og ting, I er rigtig glade for allerede? Det er den slags spørgsmål jeg vil stille, når jeg hjælper jer med en ny indretning.

Mit fokus er jer – ikke moden, ikke tidens trends men jer og jeres bolig. For det er jo jer, der skal bo og trives i jeres hjem. Og vi er (heldigvis) ikke alle ens. Jeg kan hjælpe jer med indretningen, uanset om det blot er stuen, der skal ændres, eller om det er det nybyggede hus, der mangler sjæl og personlighed. Måske er det børnene, der skal have opdateret værelserne til hyggelige teenageværelser. Flere sammenbragte familier har også gennem årene bedt mig om hjælp til at indrette et fælles hjem, som i mine øjne er ekstra vigtig, når ikke man har en fælles historie at bygge sit hjem på…

Jeg kan hjælpe med alle typer indretning – og herunder kan du se, hvordan det typisk kan gribes an. Det er ikke formen, der er vigtig for mig – det er, at du og I føler jer trygge og får lige netop den hjælp og inspiration, der er bruge for. Så giv mig gerne et kald eller send mig en besked med jeres udfordringer, så kan jeg helt sikkert give jer en pris og et bud på, hvordan I kan komme helt i mål.

Boligindretning

pakke 1

Sammen med dig gennemgår jeg din bolig eller det rum, du ønsker hjælp til. Undervejs taler vi om dine ønsker og forslag til forbedringer, og du får mine umiddelbare kommentarer og forslag til en ny og bedre indretning af din bolig.

Med denne pakken får du hurtigt et overblik over, hvad der kan gøres for at udnytte og indrette boligen bedst muligt.

Ved gennemgangen kan vi fx komme ind på følgende:

Efter gennemgangen udfører du selv ændringerne. Såfremt du ønsker hjælp til at gennemføre alle eller dele af de foreslåede ændringer, aftales det nærmere. Men til sidst under besøget kan vi tage en kop kaffe og lave en huskeliste til dig, så du trygt kan tage et skridt ad gangen.

Pakken inkluderer ét besøg på omkring to timer samt kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg. Jeg kommer naturligvis rundt i hele landet.

Kr. 3.495

Boligindretning

pakke 2

Som i “pakke 1” laves sammen med dig en gennemgang af din bolig eller det rum, du ønsker inspiration og hjælp til. Derefter taler vi om, hvad der er vigtig for din hverdag – herunder hvilke specifikke behov, du ønsker dækket ved indretning af boligen.
Ud fra gennemgangen og vores samtale udarbejder jeg et idékatalog med konkrete forslag til indretning, materialer, farver mv. Det vil klart fremgå af materialet, hvad der kan gøres, så det er let selv at gå i gang med opgaven.

Denne pakke er til dig, der har brug for meget konkrete idéer med plantegning, forslag til specifikke lamper, møbler og evt. mindre detaljer. Du får kort og godt en meget detaljeret “køreplan”, så du selv efterfølgende kan gå i gang (eller bestille håndværkere). Ud fra materialet kan du selv købe ind og får placeret alt – også de ting, du har valgt at beholde, men som måske skal flyttes.

Pakken inkluderer ét besøg, udarbejdelse af idékatalog samt kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg, men jeg kommer naturligvis rundt i hele landet. Priserne herunder kan variere efter opgavens omfang og rummenes størrelse, men for at give dig et indtryk af niveauet har jeg valgt at liste et par priseksempler op.

Kr. 4.995
for 1 - 2 rum


Kr. 7.995

for 3 -4 rum

Jeg laver naturligvis gerne en fast pris, inden jeg går i gang med opgaven – også på større projekter.

Jeg kan også hjælpe med indkøb og placeringen af møbler, planter, puder, tæpper, billeder mm. Det er ikke inkluderet i priserne herover, men vi kan komme langt på et par timer.

Har du målfaste tegninger, vil det være en stor hjælp, hvis du finder dem frem til vores møde. Lav også gerne en liste over de problemer/udfordringer, du gerne vil tale om.

Før/efter

Hent lidt inspiration til din indretning her i nogle af de hjem, jeg siden min opstart af Boligstil i 2004 har indrettet. Dette er blot et lille udpluk – også et par af de allerførste…

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere