Sommerhuset
- indret dit fristed

FARVER, INDRETNING, BOLIGSTIL

Dit sommerhus skal passe til dig - og måske dine lejere

Sommerhuset har fået en renæssance – vi danskere har nu altid elsket vores sommerhuse, men vi har igen fået øje på sommerhuset som et fristed. Et sted hvor vi holder fri – sådan for alvor. Vi gearer ned og lader op. Jeg tror, vi har (gen)opdaget, at naturen, roen og det stille tempo er givende og ret vigtig for os som mennesker. Det har Corona måske nok også bidraget til. Aldrig er der blevet bagt så meget, strikket så meget, syltet så meget – aldrig har vi været så langt nede i gear så længe. Og de fleste af os kan jo godt lide det – det roligere tempo. Det kan være svært at bevare i dagligdagen, men i sommerhuset kan vi vælge roen til – lade op og samle kræfter til den mere eller mindre hektiske hverdag vi har valgt eller skabt os. Det er præcis sådan, jeg selv har det med mit sommerhus i Rødhus.

Dagligt hører vi eksperter udtale sig om vores higen efter det nære, det oprindelige – og efter roen. “Provinsen” er blevet hot igen. De danske øer har denne sommer nærmest oplevet en overophedning med besøg fra storbyerne. Fælles for alle de mange eksperter, jeg har hørt udtale sig er, at provinsen er kommet for at blive. Det samme er sommerhuset. Vi vil i stor stil holde ferie hjemme i Danmark i lang tid fremover. Blandt andet derfor køber vi sommerhus nu.

At hjælpe mine kunder med at skabe lige netop det sommerhus, de ønsker sig, har jeg gjort i mange år, men som nævnt, er opgaverne blevet flere hen over de seneste måneder. På Sjælland er en kunde ved at lægge sidste hånd på familiesommerhuset på blot 29 kvm. I Blåvand ønsker en kunde at ændre indretningen fuldstændig i et stort poolhus og bl.a. flytte køkkenet og åbne op til kip. Det skal jeg se nærmere på her i september. Så har du et sommerhus i området, kigger jeg gerne forbi dig og det på samme køretur. I Thy blev en kunde for kort tid siden færdig med opdateringen af sit nyerhvervede 60’er-hus – se det her: SOMMERHUS i Thy

Opgaverne er lige så forskellige som husene og som mine kunder. Nogle kunder køber for at bruge huset alene med familien, mens andre køber for at leje det ud og som en investering. Kravene til sommerhusenes indretning er meget forskellige, så jeg bruger forholdvis meget tid på at spørge ind til disse krav og behov, inden jeg skal give et bud på indretningen.

Nogle af de typiske spørgsmål

Ikke to kunder – eller to huse er ens, men rigtig mange sommerhusejere ønsker blandt andet svar på følgende spørgsmål:

Skal vi male al træværket hvidt? Eller mister vi for meget af husets charme?
Kan vi få plads til en soveplads mere på et af værelserne uden at ødelægge følelsen af god plads?
Kan vi bruge noget af det oprindelige overhovedet? (der er mit svar nærmest altid JA!)
Kan vi ændre stilen fuldstændig uden at ødelægge “sommerhusstemningen”?
Hvordan får vi mere lys ind – og skabt et lettere udtryk?
Hvordan åbner vi op til køkkenet og skabt et køkken-alrum?

Se mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe lige netop det sommerhus, du drømmer om her: Sommerhusindretning

Mit eget sommerhus

Selv elsker jeg sommerhuslivet og bruger vores sommerhus ved Vesterhavet rigtig meget. Det var et større renoveringsprojekt, da vi får nogle år siden købte det og forvandlede det til en perle. Vil du se forvandlingerne og læse mere om den lidt pudsige måde, huset blev vores, kan du læse mere her:

Artikel fra Ugebladet SØNDAG

Kan man impulskøbe et sommerhus?

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere