Nyt år - nyt badeværelse?

FARVER, INDRETNING, BOLIGSTIL

Gulvet er noget af det vigtigste

Er 2024 året, hvor du enten skal have helt nyt badeværelse eller renovere det gamle? Så husk at gulvet er noget af det vigtigste! Det skal naturligvis være vådrumsgodkendt, og så skal det både være praktisk og rengøringsvenligt, holdbart, behageligt … og en oplevelse for øjet.

Tarkett har et meget stort udvalg af vinylgulve med spændende terrazzo-lignende mønstre og en lang række smukke farver. Det er vinylgulve til dig, der både er design- og miljøbevidst.

Og Tarketts vinyler kan bruges til mere end blot gulvet. Kollektionen iQ Surface er en innovativ og inspirerende løsning med 27 forskellige mønstre til både gulve, vægge og møbler – i fem unikke farvefamilier, som er nemme at kombinere. Både med hinanden, men også med dit øvrige interiør. iQ Surface er resultatet af et kreativt samarbejde med svenske Note Design Studio, som har lagt lige meget vægt på funktion, form og udtryk. Tarkett giver dig hermed helt nye designmuligheder, så du selv kan eksperimentere med vinyl på flere forskellige overflader. Med både stærke og udtryksfulde farver og med mere neutrale, rolige nuancer, kan du skabe lige nøjagtigt det udtryk – det rum – du ønsker. Mulighederne er mange, så det er helt op til din kreativitet og dit mod. Trods en tykkelse på kun 2 mm er iQ Surface i stand til at modstå årtier med konstant brug uden at ændre udseende. Den livslange ydeevne reducerer dermed miljøbelastningen.

Også iQ Megalit er et homogent og slidstærkt vinylgulv. Det er en vinyl, der ser ud som om den er fremstillet af glitrende flager af naturens mineraler og metaller. De 18 forskellige design har et eksklusivt og smukt udtryk. På tæt hold kan du se de mange detaljer, men gulvet fremstår roligt, når det lægges, og du oplever det som en helhed. Takket være den slidstærke iQ PUR-overflade har iQ Megalit markedets bedste beskyttelse mod mærker og pletter. Find den farvenuance, der matcher resten af dit ​​interiør – her er 12 at vælge imellem, bl.a. perlemor, grafitgrå, stærke røde eller blå toner. Det er svært ikke at blive begejstret!

Smukke materialer til badeværelset
Tarkett iQ Surface - ROUGE AIRY, pris fra: 566 kr. pr. m2

Både iQ Surface og iQ Megalit udvikles og produceres i Sverige, og begge kollektioner er anerkendt for høj slidstyrke, fleksibilitet og det enkle vedligehold. Og så er de genanvendelige, da de kan returneres til fabrikken og genbruges, når de skal udskiftes. Tarkett har en returordning for gamle vinylgulve – ReStart – hvor lim og spartelmasse fjernes, inden gulvene genbruges i produktionen af ​​nye. Gamle gulve får på den måde en ny start. Et vigtigt parameter, når man ønsker at tage hensyn til verdens begrænsede ressourcer og være med til at fremme et cirkulært forbrug. Alle vinylgulve fra Tarkett er desuden produceret helt uden ftalater og testet så de bidrager til et godt indeklima.

De to kollektioner egner sig især til badeværelset, da de er meget nemme at holde, OG der ikke er fuger, som skal rengøres! Men både iQ Surface og iQ Megalit er lige så relevante i dit køkken og i din entre. Husk altid at få en godkendt (GVK-)installatør til at installere vinyl i vådrum.

Om Tarkett:

Tarkett har produceret trægulve i Sverige siden 1886, og er baseret på den skånske træindustri og på en række snedkerier. Gennem snart 138 år har man optimeret brugen af råvarer – udnyttet så meget som muligt af hvert træ – og fremstillet trægulve, der holder længe, både teknisk og visuelt og æstetisk. De kan renoveres, slibes, lakeres og oliebehandles igen og igen. Dét er bæredygtighed. Og det er ikke et nyt fokuspunkt for Tarkett, som i en årrække har arbejdet målrettet og ambitiøst med at finde nye, bæredygtige løsninger, og udvikle ressourcebesparende produkter, som kan genanvendes, og som påvirker miljøet mindst muligt i deres levetid. Tarkett ser ikke bæredygtighed som en begrænsning. Tværtimod. Det inspirerer til innovation og nytænkning.

Mere end 60% af Tarketts træråvarer er FSC® (FSC® C008972) eller PEFC-/05-35-125-certificerede, hvilket betyder, at de kan spores på alle trin fra træ til forbruger, og at de bliver produceret på en måde, der er bæredygtig på lang sigt for både skoven, biodiversiteten og de mennesker, der bor og arbejder i skoven. Det er ambitionen, at alle træråvarer hos Tarkett senest i 2030 skal være certificerede eller fremstillet af genindvundne træråvarer. Det er ligeledes ambitionen at alle trægulvskollektioner være Svanemærkede i 2025.

Tarkett er blandt verdens største gulvproducenter med omkring 12.000 ansatte i over 100 lande.

Produkterne fremstilles på 34 fabrikker verden over.

Gulv på badeværelse
Tarkett iQ Megalit Dusty Bric, pris fra: 566 kr. pr. m2
Tarkett iQ Megalit - Megalit Old Brick, pris fra: 566 kr. pr. m2

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere