Maling i køkken og bad

FARVER, INDRETNING, BOLIGSTIL

Nyhed fra Flügger: Få det bedste resultat i køkken og bad

Når badeværelset eller køkkenet skal friskes op, kan det være en udfordring at finde den bedste vægmaling. Kravene til de to rum er høje: malingen skal være vandresistent og give en robust og smudsafvisende overflade, der holder til hverdagens brug. Samtidig kan det være svært at finde en maling, som giver et smukt, mattere look, end de traditionelle produkter i højglans.

Flügger har netop lanceret Flügger Dekso 20 H2O, der lever op til alle de ønsker, der til badeværelset, køkkenet og andre rum, som har høje funktionelle krav. Malingen giver overfladen en høj finish i en halvmat glans, men uden at gå på kompromis med fugtresistensen. Samtidig er Flügger Dekso 20 H2O utrolig nem at påføre, hvilket gør, at du bl.a. får en helt glat overflade uden bobler og hurtigt har klaret dit maleprojekt.

Med en specialmaling til bad og køkken, der er robust, har mange høje egenskaber og imødekommer de funktionelle krav, tror du måske, at det er en krads omgang med mange kemikalier. Det er ikke tilfældet her. Flügger Dekso 20 H2O har nemlig både Svanemærket og Ecolabel. Det giver både et godt indeklima og en tryg maleproces.

Flügger Dekso 20 H2O er en del af serien Flügger Dekso, som er specialprodukter i høj kvalitet, der er særligt velegnet til vådrum og lokaler med høje funktionelle krav. Produkterne er kendetegnet ved god dækkeevne, nem påføring og en robust og særdeles holdbar overflade.

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere