Hjælp til indretning
- online

FARVER, INDRETNING, BOLIGSTIL

Vi behøver ikke mødes...

Redebyggertrangen melder sig om foråret hos de fleste af os. For mig er foråret højsæson, fordi rigtig mange spørger om råd til at indrette sig bedre. Vores rede har den seneste tid været fuld af unger – og vi har selv været hjemme meget mere end ellers. Vi har måske lagt puslespil, fået tyndet lidt ud i vinlageret og pudset sølvtøjet. Ren terapi for nogen. Overspringshandling for andre. Måske er tiden nu kommet til at få malet, få ryddet det ekstra værelse og etableret et hjemmekontor. Måske er det nu, stuen skal vendes på hovedet og én gang for alle indrettes bedst muligt. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal fare ud og købe nyt, men måske mere om at optimere og bruge det, du allerede har på en bedre måde. Så kan du supplere med nyt, hvor det trænger og giver mening. Lige nu, hvor vi er meget hjemme, har vi ekstra brug for, at vores hjem giver os energi og fungerer. Men hvordan når du i mål med en funktionel og personlig indretning? Det kan jeg helt sikkert hjælpe dig med. Og vi behøver ikke engang mødes. Igennem flere år har jeg lavet onlinerådgivning til store og små indretningsprojekter, men de seneste uger har den del af min virksomhed godt nok kørt i højeste gear.

I uge 20 – her i 2020 har jeg lidt luft i kalenderen, derfor tilbyder jeg de 10 første, der booker onlinerådgivning to timers ekstra rådgivning oveni. De kan måske bruges til et ekstra værelser eller til forslag til terrassen, hvor du nok kommer til at opholde dig en del denne sommer…

Typisk koster ét rum omkring 2.500 kr. inkl. moms. Men send mig gerne billeder eller en lille video med dine udfordringer og ønsker. Så kan jeg ud fra det, give dig en fast pris på en konkret køreplan for netop dit indretningsprojekt.

Se mere her: Onlinerådgivning

Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at finder løsninger, der kan gøre dit hjem endnu skønnere at være i…

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere