Værktøjet skal være i orden

Værktøjet skal være i orden

Plantebord er en god start
Om du så bare planter krydderurter fra Netto ud i større krukker, så er et plantebord skønt og en god start på havearbejdet. Mit nyetablerede plantebord er blevet forsynet med ny kultivator, saks, plantepind og haveforklæde. Alt har jeg fundet hos Nelsongarden.dk. Husk at kombinere det nye med noget af ældre dato. Du opnår et virkelig godt udtryk, hvis du blander nyt og gammelt – også i haven…

Potmaker - lav dine egne lette potter til forspiring.

Ny verden har åbnet sig
Inspiration til boligen er jeg altid på jagt efter, men jeg er i den grad også blevet inspireret af de mange gode råd og idéer til haven.

Det er en hel ny verden, der har (gen)åbnet sig for mig. Nu kigger jeg efter blomsterfrø, fiberpotter og gødning, når jeg er på shopping. Og med fødderne solidt plantet i den jyske muld burde forudsætningerne da være på plads for succes ud i dyrkning af diverse ting i haven.

Det bedste ved havelivet er for mig roen og følelsen af at komme bare en tand tættere på den natur, som det af og til kan være svær at huske i storbyens hæsblæsende tempo.

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere