Tæpper og puder gør en forskel

Tæpper og puder gør en forskel

Der er ikke noget som tekstiler, der kan gøre en forskel i dit hjem. Det er hurtigt at ændre indretningen med et par nye puder eller et lækkert tæppe i nye farver. Jeg ved ikke, hvor ofte, jeg siger til mine kunder, ”der skal ikke så meget til”. Det skal der vitterligt ikke. Jeg elsker at gøre en stor forskel og komme langt for få midler. Tekstiler er noget af det letteste at gøre en forskel med…

Blødt og bæredygtigt
For kort tid siden havde jeg møde med indehaveren af netbutikken House Of Dhurries. Jeg var solgt med det samme. Farverne, kvaliteten og historien bag produktionen er skøn og noget af det bedste, jeg er stødt på i mine mange år med indretning.

Charlotte og hendes far Carsten har gennem flere år rejst verden rundt og ladet sig inspirere af materialer og farver fra hele verden. Deres passion for indretning er mundet ud i en serie af tæpper og puder produceret i Indien.

Jeg er særlig vild med Chindi serien, som er lavet af restmateriale fra modeindustrien i Indien. Selve bunden er fx læder eller nylon, hvori der bliver vævet rester fra jeans – altså denim. Der kan være uld, polyester eller silke. Alt er vævet sammen på smukkeste vis til unikke tæpper og puder, der kan passe smukt ind i de fleste hjem. Farverne er tilpasset vores nordiske skala.

Dhurrie tæpper
Udover Chindi produkterne finder du hos House Of Dhurries også en smuk serie af fladvævede tæpper i 100% bomuld – Dhurrie tæpper. Tæpperne er vævet meget tæt og er super slidstærke. Det kan vendes – så der så at sige ikke er nogen for-/bagside. Jeg har lige bestilt et til mit sommerhus, da farverne passer perfekt til et sommerhus nær Vesterhavet.

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere