Renovering og vedligeholdelse

Renovering og vedligeholdelse

Ofte tænker jeg på, hvordan mennesker med både hus og sommerhus når det hele. I skrivende stund er jeg i mit sommerhus – jeg arbejder på et par indretningsopgaver fra langbordet i alrummet. Herfra har jeg udsigt til vores skønne træterrasse, som sommeren igennem er blevet nydt af både os selv og af vores gæster.

Terrassen har min kæreste lavet. Ja, han er nøje udvalgt 🙂 Når du ser før-/efter-billederne her, kan du godt se, der er lagt mange kræfter i terrassen, ikke? I det hele taget bliver der lagt mange kræfter i sommerhuset – garagen har også lige fået nyt græstag og er blevet malet. Jeg kan ikke sige det nok, men om du maler vægge inde eller ude, om du behandler terrasseplanker eller maler lofter, så anbefaler jeg på det varmeste Flügger. Alle produkter er lette at arbejde med, og du sparer ofte tid, fordi dækkeevnen er så høj.

Her ser du terrassen, som den så ud, da vi overtog huset:

Her har vi terrassen i dag:

Det gør mig glad, at se min kæreste arbejde på vores sommerhus. Han minder mig, om min farfar, der var arbejdsmand og kunne lave alting. Ham husker jeg bedst i arbejdstøj. Hans klassiske beigefarvede Engelbert Strauss arbejdstøj. Hans ternede skjorter og murekasket. De store arbejdsbukser, der var fyldt til bristepunktet med tommestok, søm og værktøj. Jeg har netop fundet lige præcis den samme type arbejdsjakke hos Engelbert Strauss og overvejer om ikke årets julegave til kæresten er fundet. Den vil i sit klassiske snit matche sommerhuset ret godt…

Denne weekend arbejdes der også uden for, hvor sivbrønden skal tømmes. Jeg er ret glad for at skulle arbejde indenfor, må jeg indrømme. Faktisk havde vi en skrækkelig oplevelse i sommer, da vores septiktank blev tømt. En slamsuger kom tidligt om morgenen, mens vi sov. Det var nok lige tidligt nok for chaufføren også, for han lavede en fejl ved tilkoblingen og kom til at sprøjte septiktankens indhold ind i huset i stedet for at suge. Jeg nænner næsten ikke at vise billeder af vores badeværelse, men det var noget værre M Ø G. ”Heldigvis” var vi i huset og kunne få tilkald skadeservice-danmark.dk, som brugte næsten tre timer på rengøring.

Der er altid overraskelse, når man er boligejer.

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere