Gem ikke det hele væk

Vis mig dine hylder

Hvorfor gemme de ting man ofte bruger væk bag låger og i skuffer? Brug åbne hylder i mange sammenhænge, hvis du ønsker at have dine ting lige ved hånden og samtidig nyde synet af fx smukt service eller bløde håndklæder.

Funktionelt og farverigt køkken
I køkkenet har man ofte mange ting, som man bruger igen og igen. Det kan være alt fra kopper til havregryn. Det er en god idé at bruge disse mange hverdagsting på åbne hylder for at gøre hverdagen lettere.

Dine åbne hylder kan let blive støvsamlere, hvis du blot har ting stående, som sjældent bruges.

Du behøver ikke bruge mange farverige ting på dine åbne hylder. Er du mere til et rolig udtryk, kan du vælge mange hvide og lyse ting på dine hylder.

Indretning af badeværelset Også på badeværelset er åbne hylder en god idé til dine ting. Du kan skabe stemninger og understreget rummets stil med de ting, du sætter på dine hylder. Lukkede elementer kan få et rum til at virke for kompakt – vi er jo mange, som ikke har for meget plads på badeværelset.

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere