Hygge hitter som aldrig før

Hygge hitter som aldrig før

Senest er “hyggen” kommet i godt selskab med begreber som frihed og velfærdssamfund i den nye Danmarkskanon. Hyggen betyder meget for os som danskere, og vi bliver stolte, når vi hører verden omkring os bliver nysgerrige på dette særlige begreb fra eventyrlandet.

Den anerkendte ordbog Oxford Dictionaries kårede i november årets engelske ord. Her var vores hygge meget tæt på at løbe med æren. Så der bliver lagt mærke til vores særlige form for samvær.

Når det gælder indretning, vil de fleste af os jo også meget hellere have at vide, at vi bor hyggeligt, end at vi bor pænt – ikke? Men hvordan skaber man et hyggeligt hjem? Jeg synes, klart, et hjem skal være personligt. Man skal kunne mærke, hvem der bor der.

Mange spørger mig ofte, hvordan det kan være, så mange mennesker beder om hjælp til at indrette deres hjem – og hvordan jeg undgår, at skabe samme type hjem for alle mine kunder. Det er ganske enkelt: jeg LYTTER, SER, MÆRKER og jeg SPØRGER rigtig meget. For at skabe et personligt hjem, skal der en del spørgen til fra min side. Jeg kan lave pæne hjem uden en masse spørgsmål. Men et personligt indrettet hjem kræver, at jeg er på og er opmærksom på mine kunders særlige ønsker – også de ønsker der måske ikke er helt så åbenlyse. Det er kernen af det, jeg elsker ved mit arbejde – menneskene bag indretningen om du vil. Din indretning og det der skaber et hyggeligt og personligt hjem, du kan lade op i og trives i.

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere