Glæderne ved at have sommerhus

Glæderne ved at have sommerhus

Ja de er mange – glæderne. Foråret er endelige kommet og med det følger også alle gøremålene. Alt skal være klar til udlejningssæsonen. Vi lejer vores sommerhus ud nogle få uger om året. Du kan se huset her: Sommerhus i Rødhus – og måske booke din sommerferie eller miniferie.

Lige nu sidder jeg ved spisebordet i sommerhuset og kigger ud på kæresten, der er i gang med at sætte tagrender på garagen. Godt jeg slipper for den del. Vi har fået malet huset sidste år, men terrassen trænger til en gang algefjerner, så den er skøn og klar til solbadning og morgenyoga. ELSKER den terrasse, men jeg ved ikke, hvad det er med al den spindelvæv. Jeg kan altså ikke helt slappe af, hvis der er spindelvæv hele vejen rundt om huset, så jeg har lige købt fem håndkoste hos Engelbert Strauss – en til hvert familiemedlem. Så skal vi nok få bugt med væv og små kravlende kryb. Jeg køber altid rengøringsartikler som børster og lignende her. Udvalget er stort, og jeg kommer altid til at købe lidt ekstra – også denne gang.

Jeg har nemlig sat mig på forårsrengøringen indenfor – og har en snedig plan om at involvere alle tre unger i det projekt også. Vi sætter musik på og sætte æggeuret på 60 minutter. På den måde når man langt – og det bliver overskueligt at afsætte en time for alle…

Noget, jeg lægger meget vægt på ved rengøring, er blot at bruge få rengøringsmidler. At bruge den mildest mulige type til opgaven. Det er alt for let at overdosere og bruge alt for mange forskellige ting. Det er hverken godt for dig eller for miljøet. Du kan finde miljørigtige produkter mange steder, men altid godt at kigge efter Svanemærket:

Knofedt er godt for både dig og miljøet – husk det 😉

REKLAME

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere