BoShop er kommet til byen

BoShop er kommet til byen

Du kan godt glæde dig – møbelhuset BoShop er ved at gøre klar til åbningen af deres afdeling i Aalborg. I aftes var jeg til snigpremiere og så det flotte og inspirerende møbelhus for første gang. Vil du have et smugkig, så se med her…

Når jeg laver indretningsforslag til mine kunder, vil jeg rigtig gerne finde lidt anderledes møbler, lamper og accessories. Det har jeg ofte kunnet hos Boshop i deres afdeling i Aarhus, men nu bliver det helt klart lettere for mig – og for dig. På lørdag den 1. februar slår Boshop nemlig dørene op til deres nye smukke afdeling her i Aalborg. Lokationen er det gamle Bio 5. Smukkere sted findes vist ikke til et møbelhus.

Butikken er delt op i forskellige stilarter – fx kan du gå efter den nordiske stil, den japanske eller gå helt boheme. For ejer Christopher Eis har det altid været et mål at fylde butikken med ting, man ikke så i alle møbelbutikker. Derfor er det ikke mærker, du kender – ikke umiddelbart vil jeg tro. Jeg blev i hvert fald inspireret og har allerede en del ting, jeg vil bruge til kundeopgaver, jeg er i gang med.

Boshop byder også på antikke møbler – møbler der bare er et eksemplar af. Det betyder, at jeg i hvert fald kommer på besøg tit og ofte fremover…

Se lille film fra butikken her: BOSHOP AALBORG

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere