Borddækning til forårets fester

Borddækning til forårets fester

Foråret og sommeren er højtid for store fester. Her hos mig står den kommende weekend på konfirmationsfest for mine to bonuspiger. Vi har lidt træning med den slags, da min datter blev konfirmeret for tre år siden. Vi skal holde festen selv, lave mad og det hele. Det kan vi godt lide. Det kræver dog lidt ekstra planlægning…

Der bliver vist grinet lidt i krogene af mine mange og lange lister. Men listerne giver mig ro. Måske kan du bruge lidt inspiration til ro i maven og til en vidunderlig fest. Derfor har jeg lavet en huskeliste, som du kan printe ud lige her… Boligstil_huskeliste til fest

Det allervigtigste du skal huske
– det er at NYDE din fest. Vælter du sovsen ud over hele bordet, så tørrer du den bare op og fester videre. En fest uden pletter på dugen, har som oftest været en kedelig fest. Så god fest derude og tillykke til alle konfirmanderne og deres familier.

Kh. Anita

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere