Boligindretning - også online...

Boligindretning - også online...

Vidste du, at du kan få hjælp til din indretning online? Måske bor vi meget langt fra hinanden, måske er det så lidt, der skal til for at optimere din indretning, at jeg let kan hjælpe dig uden at komme på besøg. Misforstå mig ikke – jeg elsker at komme på kundebesøg, men for dig, som bare gerne liiiiige vil have lidt sparring, kan det være en god måde at få nye idéer og ro i maven.

Gennem årene har jeg hjulpet mange danske kunder i udlandet med indretning. Det er foregået online, fordi jeg ikke lige kan smide alt og flyve til Langbortistan flere gange om ugen. Jeg oplever dog en større efterspørgsel på onlinerådgivning fra kunder i Danmark. Måske er det noget for dig også…

Måske kender du det – at være i tvivl om, hvad der skal til i din bolig. Og så forbliver alt ved det gamle uden helt at fungere og uden helt at “spille”. Handlingslammelse står mange gange i vejen for et velindrettet og lækkert hjem. Min erfaring er, at der ofte skal SÅ LIDT TIL. De færreste starter jo helt forfra og rydder stuen for alle møbler, lamper, billeder mv. Kun ganske få har et indretningsbudget uden en øvre grænse. Derfor er onlinerådgivning en rigtig god måde at komme videre med indretningen på, uden at du skal lægge alle pengene i rådgivning frem for i selve indretningen. De fleste af os vil gerne have mest muligt for mindst muligt, ikke?

Som Susanne i Næstved skrev til mig efter en online-rådgivning: Jeg er rigtig glad for min ’nye’ stue – selv om der jo ikke er lavet markante ændringer, er det alligevel et meget andet indtryk, jeg har af i min stue nu…

Eller Irene på Mors: Jeg er meget imponeret af dine indretningsforslag og evne til at sætte dig ind i, hvad jeg ønsker uden at jeg selv vidste det. Selv min mand er med på dine idéer. Det er stort at ramme ham.

Anna på Færøerne skrev også til mig: Hvordan du kan tune ind på vores ønsker og behov ud fra de billeder og den beskrivelse, jeg har sendt dig, er mig en gåde. Jeg er helt på halen over det og gik i gang med det samme. Vores entré og spisestue hænger nu sammen med resten af huset og jeg er glad og super stolt over selv at have lavet det hele og kun købt ind for 2.000 kr. TUSIND tak endnu engang.

Jeg har flere kunder, som vender tilbage for at få hjælp til mindre forandringer år efter år i takt med, at børnene flytter hjemmefra – eller et værelse skal rumme en lille ny. Nogle fordi de flytter til noget nyt, men føler jeg kender dem så godt, at vi sagtens kan klare ærterne online igen. Men der er også kunder, som bare liiiige skal have et godt råd, inden de kører til Flügger efter blå maling til stuen.

Stort og småt – du er velkommen med alle spørgsmål, og jeg giver dig altid gerne en fast pris på min rådgivning, inden jeg går i gang. Se evt. mere her: Onlinerådgivning eller giv mig et kald på 5122 1426

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere