Farver, Indretning, Boligstil

VIP billetter til Lene Bjerre LAGERSALG

Den 05. maj 2017 af Anita

Da jeg har indgået et samarbejde med Lene Bjerre Design, har jeg fået billetter til deres VIP lagersalg. Du kan vinde to billetter og komme med til lagersalget før det store ryk ind den 2. juni.

Læs med her og deltag i konkurrencen, så du kan komme med allerede den 30. maj kl. 14- 18

Da jeg i december skrev et indlæg omkring Lene Bjerre, handlede det om, den overraskelse det havde været at besøge virksomheden i Nibe. I de mange år, jeg har arbejdet med indretning, har jeg kun sjældent haft produkter fra Lene Bjerre i brug. Men hold nu op, hvor er der sket meget, siden de plisserede lampeskærme havde det store indtog i vores stuer. Stilen, designet og materialevalget er ikke bare up to date men i mange produkter forud for sin tid. Jeg er solgt! Derfor har jeg også sagt ja til et samarbejde, hvor jeg kan løse opgaver for Lene Bjerre - som certificeret Lene Bjerre stylist.

 

VIND VIP adgang til før-lagersalget

Er du på samme måde som jeg faldet for alt det nye hos Lene Bjerre? Så fortæl herunder hvilke ting, du ønsker dig til din indretning eller "tag" den ven du gerne vil tage med til lagersalget på facebook. På den måde deltager du i konkurrencen om 4x2 billetter til FØR-LAGERSALGET den 30. maj. kl. 14-18.

Er du ikke så heldig at vinde, kan du deltage i lagersalget, der er åbent for alle den 2. juni allerede fra kl. 7 om morgenen - se mere om det her: LENE BJERRE LAGERSALG

Lagersalget foregår på Nørholmsvej 541, 9240 Nibe - vind vej

Vinderne findes og offentliggøres her på siden og på facebook fredag den 19. maj - held og lykke!

Kommentarer til indlægget
Ann Kjelgaard siger
05/05/17 kl. 12:59
Et Felia spejl!!! Ved liiiige hvor det kunne hænge ;-)
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: