Farver, Indretning, Boligstil

Inspiration fra uventet kant

Den 13. dec 2016 af Anita

Kender du det, at du har en holdning, som har fulgt dig i mange år? En forudindtagelse - en fordom om du vil. Jeg må indrømme, at jeg i alle de år, jeg har beskæftiget mig med indretning, har opfattet Lene Bjerre som lidt støvet. Noget min mor i sin tid sværmede for. De plissérede skærme med ovale papskilte, der under ingen omstændigheder måtte pilles af. De krummelurede kandelabere og de overdimentionerede lanterner. Altsammen ting, der krævede et slot eller som minimum en kaminhylde.

 

Men hvor er det skønt, når ens fordomme må bukke under, og man kan lade så rykke og overraske. I sidste uge var jeg inviteret til trendaften hos Lene Bjerre. En trendaften for bloggere og stylister.

Jeg blev så positivt overrasket, at jeg må dele nogle billeder fra aftenen med dig. Der var hygge i lange baner, men slet ikke på den måde, jeg havde forestillet mig.

 

Genkendelig men overraskende nytænkende

Der var bestemt masser af genkendelighed - og ting min mor ville have købt for mange år siden også. Men hold nu op hvor er der sket meget de senere år. Der er rustikke tiltag i både materialer og det generelle udtryk. Der er sorte kontraster, der giver de sarte pasteller det modspil, de i mine øjne kræver...

Især blev jeg overrasket og begejstret for de sorte møbler og de rustikke tekstiler.

Så trænger du selv til lidt ny inspiration og til at få slået en fordom til hjørne, så kig efter Lene Bjerre næste gang, du skal købe nyt til din bolig. Jeg tror, du vil blive overrasket...

Kommentarer til indlægget
Merethe Hansen siger
14/12/16 kl. 07:34
Hold da op det overrasker også mig. Er vild med den sorte kommode. Den vil være perfekt i min gang.
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: