Indretning, Boligstil

5 tips til orden i din entré

Den 19. feb 2012 af Anita

En ellers pæn entré kan hurtigt ødelægges af fodtøj, der roder og ikke altid er tørt og rent. Mudrede børnesko, våde løbesko eller golfsko, gummistøvlerne og vinterstøvlerne, som til tider har sne og sjap med indenfor.

 

• brug skobakker som samler alt snavset fra dit fodtøj – så undgår du våde pletter og skjolder på dit gulv

• hæng kurve til alt fra huer og vanter til cykellygter og sportsgrej op på væggen. Så er det let at holde orden i – og let at gøre rent

• brug ”boot support” så dine støvler ikke vælter. Samtidig hjælper de med at holde dine støvler flotte og i god form

• brug håndklædestænger på væggen til at hænge våde sokker, vanter og lign. på. Så er det tørt næste morgen, når du skal bruge det igen

• sørg for knager nok – og knager i børnehøjde, hvis du har børn. Så er de mere selvhjulpne, og chancen for at du ikke skal samle deres overtøj op, er langt større  

Tica-copenhagen

De nye støvlebakker fra tica copenhagen er unikke, fordi de er støbt af naturgummi og dermed ret gedigne i kvalitet foruden et flot design. Det betyder, de bliver på plads, når de ligger på gulvet og skøjter ikke rundt, som andre meget lette plastik bakker.

Den store familie bakke vejer 3 kg, så den ligger godt stabilt på gulvet. Kanten af bakkerne er 3 cm høj og er ligeledes meget stabil og kan ikke knække, hvis man kommer til at gå ind over kanten.

Bakkerne er lavet et i flot design af tica copenhagen og har et mønster med konturer af forskellige støvler og sko præget i bunden. Designet giver bakkerne et flot look og betyder at bakkerne er flotte at have stående i gangen hele året og ikke skal gemmes væk – fordi de ikke er så pæne at se på.

Om vinteren er det sne og sjap, der slæbes med ind, men hele året gælder det mudder, vand og andet skidt og om sommeren kan det være græs, som man gerne vil undgå at have over hele entrégulvet. Bakkerne er derfor meget praktiske og uundværlige hele året rundt, når de først står i entréen. 

 

Vind skoæsker

Skriv dit bedste tip til opbevaring i boligen - det kan være alt fra opbevaring af sportstøj, legetøj, bøger, børnetegninger og køkkengrej.
Bare byd ind med dit bidrag her under mit indlæg.

Jeg trækker lod mellem bidragene den 1. marts 2012. Vinderen får to æsker fra Manostiles - en i hver farve.

Held og lykke! 

Kommentarer til indlægget
Else Petersen siger
19/02/12 kl. 14:01
Jeg har købt nogle klodskasser i Bilka og sat hjul på - og fået min mand til at save en plade, der er lidt større ens kassen. Den er lagt oven på, så kassen bliver en slags rullebord med opbevaringsplads under. Vores teenagedatter er glad for den løsning.
 
Tak for dine mange tips. Mvh. Else 
 
Suzanne Larsen siger
20/02/12 kl. 16:18
Jeg har købt papkufferter med metalkanter billigt i Søstrene Grene og bruger dem til opbevaring af børnenes hjemmelavede kreationer (tegninger, perleplader, små kollager og lignende), når de er færdige med at hænge fremme som udstilling. Kufferterne passer perfekt øverst på bogreolen, og børnene elsker at få dem ned og kigge i, når de har lyst.
Vi har også en kuffert med brugsanvisninger til diverse apparater, da de ofte har forskellige formater, og derfor ikke passer i et ringbind.
Kufferterne fås i mange størrelser og farver og giver et ensartet og ordentligt look i indretningen.
Mange hilsener Suzanne.
Jane Lykke siger
21/02/12 kl. 07:52
På min mors gamle loft fandt jeg nogle gamle træ ølkasser som har fået en gang maling, tapet og hjul på. Så nu kører vores datter rundt med dem og opbevarer hendes leges legetøj. En anden er blevet fyldt med dvd'er som gør overskueligt at finde den helt rigtige dvd i børnehøjde. Og den sidste bruger jeg selv til bogreol. Perfekt løsning.
 
Mette Sibbert Ebbesen siger
21/02/12 kl. 09:16
Alle pigerne personlige ting såsom, deres første sut, første par sko, sengetøj m/navn, første tegning, ting de har lavet i dp´en og bhv´en, perleplader mm. Alt sådan noget gemmer jeg til de skal konfimeres, og det ligger i hver deres skattekiste, som vi har fået lavet personlig med deres navn på. Super skønne rustike gamle kister :-)
Mathilde Camilla Slotø Thomassen siger
21/02/12 kl. 09:42
Jeg har samlet nogle gamle retro kufferter (store og små) i nogen lækre pastelfarver. dem har jeg stablet inde i stuen og fungere som en reol hvor jeg opbevarer alle mine kreative ting som garn, maling, pensler, perler osv. på den måde er det nemt at finde frem hvis man får lyst til at være kreativ og samtidig ser det smukt ud når det er "gemt væk"
 
Tak for en super hjemmeside
 
Birthe Rostgaard Nygaard siger
21/02/12 kl. 13:14
 
 
Jeg er så hedig at have et loft..Der vil jeg også gerne have orden..Jeg har to gamle kister..Den ene til julepynt, og den anden til sko, som jeg igennem tiden har tilegnet mig, men ikke vil skille mig af med..
Her i selve boligens lege og malerum, samler jeg mit malegrej i et lille rødt skab på hjul og med nøgle, så småfolket ikke maler med mine malinger. Købt i Ikea..Det er jeg meget glad for...Det er så lavt, at det kan stå under arbejdsbordet i værelet..Køres ud, når jeg har maledag.
Til legesager har jeg købt nogle stof taburetter med låg i flere forskellige farver..Biler i en, klodser i en anden..mv..De står i entreen, for jeg skal på grund af en skade i ryggen, helst sidde, når jeg skal have støvler af, eller på..Det første mine smølfer gør, når de kommer, er at hente taburetterne, og så er legen igang i stuen, for de vil jo være hvor vi er..
 
Jeg synes det er en fantastisk idé med de kasser/kurve på væggen, og knagerækken til alle løse dele..Det giver ro og orden i rummet..
Dejlig hjemmeside, hvor der er masser af  gode løsninger til boligen..
Hilsen Birthe
 
Dorte siger
21/02/12 kl. 13:36
vi har skrå hylder til sko i et skab i entréen. Det er let for børnene at sætte sko og støvler på plads og fodtøjet ligger ikke og roder .... generelt er mit bedste tip at sørge for, at alle børnenes ting har en fast plads/kasse så er de mere tilbøjelige til at rydde op efter sig ;o)
BETINA ZACHARIASEN siger
21/02/12 kl. 16:21
Bor i en meget lille men rigtig hyggelig lejlighed, så når det handler om opbevaring er gode råd dyre... Jeg elsker æsker og kasser i alle farver og mønstre, så mine to reoler er spækket med mange forskellige af slagsen, der rummer alt fra dvd-samling til smykker og kærestebreve!!;O)
Da jeg også har en meget lille entre, så fungerer de nederste hylder i den ene reol også som udstilling af de smukkeste af mine sko og stiletter..De kan jo være et stykke kunst i sig selv...;O)
Gitte Møller Andersen siger
21/02/12 kl. 21:31
Hej
Har du skruer, søm og andet småt og kun et lille hjørne som værksted, så brug syltetøjsglas. Sæt låget fast i loftet eller under hylden ved at hamre et søm i låget. Glasset kan nu skrues fast under hylden eller under loftet og du har fri bordplads.
 
 
 
 
Regitze siger
23/02/12 kl. 12:17
Jeg må sige at jeg er stor tilhænger af IKEA's skabe hvori man selv kan designe opbygningen indeni. Egentlig synes jeg at IKEA er lidt kedeligt, men lige til opbevaring er de altså stadigvæk nummer et hos mig - jeg kan have alt mit tøj, sko, tasker og tørklæder fordi jeg selv har haft muligheden for at vælge min indmad :-)
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: