Nyt liv på landet

Mørkt, gammel og lidt trist

Familien købte denne ejendom og flyttede ind i et mørkt virvar af farver og træsorter. De var klar over, at her virkelig skulle gøres noget – og mere end hvad der blot var et lille weekendprojekt. Her er virkelig sket noget.

Før/efter

FØR | Køkkenet skulle væltes – det var for ringe og ikke meget værd.

EFTER | Der er åbnet op ind til spisepladsen og stuen, hvorved der er blevet et dejligt alrum, hvor man kan nyde udsigten over markerne. Det har ud over mere plads også givet mere lys.

FØR | Billedet taler for dig selv – mørkt og fra en svunden tid var køkkenet…

EFTER | Trangen til lyse forandringer har sat sit præg på valget af køkken – her er virkelig blevet lyst og enkelt. Med tiden sniger der sig nok et par nipsting mere ind, men efter at have levet med de mange og mørke farver før, skal det helt enkle lige nydes lidt ekstra her i starten…

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere