Lilla indretning
- også for mænd?

Mod i indretningen giver resultater

Vi tog et par snakke omkring den lilla farve. Det unge par fra Thisted tog sig mod til og fik en super flot stue med “PANG-effekt”. Hvor svært kan det være at male en væg over et par gange, hvis man fortryder efter nogle måneder? Og hvem siger, at du fortryder – måske er det netop liiige den farve, der gør hele forskellen.

Før/efter

FØR | Dette er mere et “vi flytter ind” billede end et før-billede. Men Se efter-billedet for effekten af at male blot en enkelt væg en kontrastfarve.

EFTER | Her ses spisekrogen i baggrunden med den lilla væg til at indramme funktionen. En god måde at inddele store rum på er at male et felt ved en specifik funktion.

FØR | Her ses spiseområdet og pladsen til sofaen tom og uden så meget dagslys.

EFTER | Et smalt vindue er sat i ved den lilla væg for at få mere dagslys ind og gøre området skønnere at være i. Stilen er måske i dag lidt outdatet, men effekten kan laves med mange andre farver og nips…

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere