Billeder der fortæller en historie

Billeder der fortæller en historie

I en verden, hvor vi bombarderes med billeder fra alle sider – og hvor vi hurtigt zapper/swiper/klikker videre, skal der noget særligt til for at fange vores opmærksomhed. Et billedet skal fortælle en historie – en historie der stikker dybere end blot at vise noget smukt.

I mine øjne er der i vores samfund et overdrevet fokus på skønhed og det der er smukt. Et fokus som meget ofte kommer til at stå i vejen for det ægte og autentiske. Ikke at det smukke ikke kan være ægte og autentisk, men jeg elsker at arbejde med at lave billeder – og hjem for den sags skyld, der ikke bare rammer vores fælles forståelse af, hvad der er smukt. Jeg vil gerne hjælpe mine kunder med at fortælle deres historie.

Som stylist arbejder jeg naturligvis med forskellige udtryk afhængig af min kundes ønsker. Som et hjem også bliver kedeligt, hvis det er upersonligt, bliver et billede kedeligt, hvis ikke det gør indtryk.

Sammen med fotograf Søren Larsen har jeg lavet flere boligreportager, og her i september skal vi lave billeder for en dansk møbelproducent. Hvis du vil følge med i vores arbejde – og i hvordan vi skaber billeder, der fortæller en historie og ikke blot registrerer enkelte produkter eller locations, så følg endelig med her på siden og på Boligstils instagram og facebook. Mon ikke også jeg poster et par behind the scenes billeder til jer?

Billederne her i indlægget er fra et besøg Søren Larsen og jeg var på hos billedkunstner Lisbeth Fast, som med sine billeder virkelig også gør indtryk. Jeg elsker personligt den ro og dynamik der på én og samme tid er i hendes billeder.

Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og ejer af Boligstil siden 2004.

Selvom jeg er vokset op i Thy tæt på naturen, elsker roen og især Vesterhavet, holder jeg rigtig meget af at gøre en forskel indenfor.

I dag bor jeg i Aalborg, hvor Boligstil også er at finde.

Jeg har indrettet og udrettet meget igennem årene – her kan du læse om lidt af det…

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere