Farver, Indretning, Stue, Boligstil

VIND lækker vinreol

Den 24. jun 2014 af Anita

Har du lige som jeg ledt forgæves efter en vinreol, der både er smuk at integrere i din indretning, let at montere og pladsbesparende? Så lad mig introducere dig for vinreolen STACT.

STACT er en ny vinreol, som er beregnet til at hænge på væggen. Vinreolen er modulopbygget, så den kan udvides i takt med, at vinsamlingen øges. Så husk nu at købe til lager, når du ser et godt vintilbud.

Du kan få STACT i 7 forskellige designs, og dermed lave kombinationer, der passer til din øvrige indretning. Vi hænger naturligvis billeder på væggen, men det kan godt blive for meget af det gode med billeder overalt, så brug vin som en dekoration. Byg din vinreol op, så farverne matcher sofaen eller brug en væg i stuen til et område med "herreværelse" - hvis manden nu ikke skal forvises til kælderen...

VINDEREN ER FUNDET - tillykke til Jannie Jensen.

 

KONKURRENCE

Hvis du gerne vil vinde en vinreol, udlodder STACT en vinreol i valnød. Valnød vil give din hvide væg en god og varm kontrast. For at deltage i konkurrencen, skal du blot skrive herunder, hvor i din bolig, du vil placere vinreolen.

 

Skriv også gerne, hvordan du vil kombinere vinreolen, hvis du skulle have flere moduler. Vinderen udtrækkes tirsdag den 8. juli.

Kommentarer til indlægget
Bente Borup siger
24/06/14 kl. 13:46
Den ville min mand blive super glad for på sit kontor. Den kunne fint blive starten på en hel væg med moduler. Ærgerligt jeg ikke kendte til reolen til fars dag. Denne kunne være en perfekt farsdagsgave... 
 
Jannie Jensen siger
24/06/14 kl. 15:08
Vinreolen ville se SÅ fin ud i vores køkken/alrum :)
 
BETINA ZACHARIASEN siger
24/06/14 kl. 19:00
Sikke smukt design!! Er lige flyttet i ny lejlighed, hvor jeg har indrettet et hyggeligt og stilfuldt hjørne af stuen med sorte retro-læderstole og brunt lammeskind..Den ville passe perfekt på væggen der...Umiddelbart ville jeg fortsætte valnødde-looket hvis den skulle udbygges..;)
Jane Mouritzen siger
24/06/14 kl. 20:22
Sikke da en super cool idé med inddelingen af billedet. Det kunne jeg godt tænke mig med 4 sorte og 2 i valnød i min stue...
 
Irene Laursen siger
25/06/14 kl. 08:39
Sådan en kunne jeg godt bruge i mit køkken ved siden af mine højskabe. Jeg kunne faktisk godt bruge 3-4 stk. i valnød. Vores spisebord er faktisk i valnød, så det ville matche virkelig godt.
TAK for en god og inspirerende blog, Anita.
 
 
Susanne Klausen siger
26/06/14 kl. 09:35
Ved min spiseplads i stuen kunne det være genialt med fire moduler side om side. Gerne sorte som kan matche mine spisebordsstole i sort læder...
 
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: