Køkken, Indretning, Boligstil

Skil dig af med 100 ting - mindst!

Den 10. jan 2016 af Anita

Jeg har sat min familie på en opgave: "skil jer af med 100 ting - mindst - hver". 100 ting kan lyde af meget, men alt tæller - hårelastikker, tomme kuverter, udtrådte klipklappere - alt.

Begejstringen var i første omgang ikke overvældende, men den 2. januar gik vi i gang med krum hals. Lettelsen over at få ryddet op og ud er så skøn, at jeg på det varmeste vil anbefale alle af gå skuffer og skabe igennem i løbet af januar. Det er næsten uhyggeligt, hvor meget man har i gemmerne, der ikke skal bruges til noget som helst. Ting som andre kan få glæde af. Vores lille kusine blev glad for "nyt" tøj. Personalet i genbrugsbutikken klappede i hænderne, da sækkene med legetøj, tøj, sengetøj og meget mere blev afleveret. 

For os er det en skøn start på året. Det er et energiboost uden sammenligning. Hvad med dig? Er du ikke ramt at oprydningstrang men mangler energi, er her en lille kickstarter, som måske kan hjælpe dig i gang.

 

Kickstart til oprydning –  tæl til tre og OP AF DEN SOFA:

 

Luk en tilfældig skuffe op
Find 10 ting som du ikke har brugt længe. Reklamekuglepenne, tomme krøllede kuverter, stearinlysstumper du alligevel aldrig får sat i dine stager, dråbefangere til rødvin – indrøm det nu: du bruger dem jo aldrig
Hvis dine skuffefund alligevel er i stykker, smider du dem ud. Det er forholdsvis let, eller?
Hvis dimsen stadig kan bruges, spørger du dig selv, om du kan undvære den. Hvad ville der mon ske, hvis bare et par af dine reklamekuglepenne endte deres dage lidt før tid?

Fortsæt gerne i rask tempo, hvis du har fundet det rette gear. Ellers laver du samme øvelse i morgen. Det bliver lettere og lettere – og sjovere og sjovere. Grænsen for hvornår du vælger at smide noget ud vil rykke sig i takt med, at du kan mærke effekten af dine anstrengelser.

Rigtig god fornøjelse med det - må det blive starten på et vidunderligt år fyldt med ny energi...

Kommentarer til indlægget
Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel - bliv den første til at kommentere!
Dit navn

Din email (bliver ikke vist)

Skriv din kommentar: