Villa i Brønderslev
- klar til salg

Slagsklargøring kan virkelig gøre en forskel

For tiden bliver jeg næsten løbet over ende af boligejere, der ønsker hjælp til salgsklargøring af deres bolig. I mange andre lande har det været brugt i mange år at søge hjælp til en opfriskning af boligen inden salg. Det har da også været en stigende tendens hos mig nogle år, men det sidste års tid har jeg virkelig haft stor efterspørgsel og hjulpet rigtig mange sælgere. Dette hus i Brønderslev besøgte jeg for et stykke tid siden, og nu er sælger og mægler klar med en præsentation af den smukke bolig.

Før/efter

FØR | Skønne lette sofaer i den nedskænkede stue, men alligevel var udtrykket kompakt med tunge lænestole lidt for tæt på.

EFTER | Du kan komme langt ved at fjerne lidt møbler, når du skal sælge. Her ser du, hvordan stuen med de samme møbler er blevet lidt lettere.

FØR | Lidt for mange småting på gulvene og et stort tæppe gjorde spisestuen lidt for tung.

EFTER | Også her hjalp det at fjerne lidt elementer for at skabe et lettere udtryk. Den grønne dug hænger nu sammen med maleriet på væggen…

FØR | Det mørke træ på badeværelseselementerne havde ejendomsmægleren fået et par kommentarer på. Det gjorde rummet lidt tungt og var et levn fra byggeåret.

EFTER | For at gøre gæstetoilettet mere nutidigt fik vi malet elementerne hvide og tilført nyt badeforhæng og et par detaljer, så udtrykket blev ændret og gjort mere enkelt. 

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere