Totalrenovering af landejendom

Når beliggenheden er altafgørende

Den perfekte beliggenhed betød, at familien ikke var i tvivl om købet af denne ejendom. Selvom det krævede en totalrenovering med mange håndværkertimer. Min opgave var i samarbejde med arkitekten at bevare noget af boligens oprindelige stil. De nye ejere ville gerne have et hjem, der ikke blot var funktionel og moderne men også et hjem, der trak lidt tråde tilbage i tiden til det oprindeligeø

Før/efter

FØR | Mørket er markant – og det der afskrækker det fleste, når de ser på bolig med nogle år på bagen. Her er ikke sket meget de sidste mange årtier, men gedigent var ejendommen og min kunde købte straks.

EFTER | Det store lyse klinker gør rigtig meget, men alt er jo lysnet. Der er åbnet op ind mod det nye køkken, lofterne er skiftet ud – og masser af lys er monteret. Trappen har fået lysnet sine trin men gelænderet er bevaret.

FØR | Stuen var også mørk med tunge tapeter og væg til væg tæpper fra en anden tid. Pejsen derimod var værd at bevare.

EFTER | Gulvet er skiftet ud med lyst og lækkert træ, som alligevel har en glød, der giver lidt varme mod alt det hvide. Pejsen har fået en indsats men ellers bevaret som før.

FØR | Fra stuen kan man fornemme en spisestue til venstre og længst fremme ved vinduet en spiseplads i et lille køkken. Min kunde ville gerne have et stort køkken alrum med gennemgående lys og med god plads til mange spisende også i det daglige.

EFTER |Køkkenet, en lille gang og spisestuen er lagt sammen og der er skabt et stort åbent køkken alrum, som opfylder familiens ønsker. En gennemtænkt løsning gør det muligt at lave lampeudtag i væggen og til en særlig lampe over køkkenbordet…

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere