Stilskifte i
90'er villa

Ny stil og farver

Familien her kontaktede mig, fordi de ønskede hjælp til at finde nye møbler og i det hele taget få frisket huset op. Ønskerne til den nye stil var, at den var lys, mere moderne og langt enklere. Møblerne skulle være af god kvalitet og design. Resultatet blev et næsten nyt hus med masser af lys og dejlige møbler, som alle opfylder familiens behov for god plads, mange siddepladser og steder, hvor man rigtig kan slappe af…

Før/efter

FØR | Tidstypisk spisestuen fra starten af 90’erne. De høje rygge på stolene gør området kompakt. Samtidig med det flyder alle elementerne sammen.

EFTER | Familien havde længe ønsket sig helt enkel og mere stramt udtryk i deres spisestue. Med klassisk Montana, Piet Hein og Arne Jacobsen er stilen helt ændret. Bemærk også hvad det betyder, at gardinerne er skiftet ud.

FØR | Mange småmøbler samlet på ét sted giver et noget rodet og usammenhængende udtryk. De tunge gardiner fylder også meget og tager meget af det lys, det store vinduesparti ellers kan kaste ind i stuen.

EFTER |Tv og tv-møbel er monteret på væggen for at skabe luft. Ved vinduet er en skøn stol til læsning placeret. Lamperne er brugt igen, men ellers er der luget lidt ud i nipset, uden at det er blevet tomt og koldt.

FØR | Sofaområdet var slidt, og sofaerne skulle skiftes ud. Ønsket var en hjørnesofa og en meget enklere og lysere stil.

EFTER | En meget meget lys stue, som min kunde drømte om. Personligt ville jeg nok gerne have haft lidt mere farve og kontraster ind. Men vi kommer ikke uden om, at stilen er ændret til en ny tid. 

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere