Sådan boede jeg selv
- kig indenfor...

100 kvm - to voksne og tre teenagepiger

I 2013 flyttede min datter og jeg ind hos min daværende kæreste Peter og hans to piger. Det hele gik lidt hurtigt, så vores ting blev bare “slået sammen” og hverdagen tog over. Det fungerede okay, men vi trængte til at få slebet gulv og få malet. Den gamle sofa, Peter havde købt brugt for flere år siden, kunne simpelthen ikke mere. Jeg havde også brug for mere plads til bøger, så der blev udtænkt en løsning, der ikke var for tung. Vores stue var kun 19 kvm – havde fire døre og et stort vindue. Hele lejligheden var 100 kvm, så vi forsøgte altid at vælge løsninger, der ikke blev for kompakte.

Før/efter

FØR | Meget plads var der jo ikke – og tingene var meget klemt sammen. Det røde skab kunne fx ikke åbnes helt op, før lågerne ramte armlænet på sofaen.

EFTER | Reolen blev lavet af tilpassede hvide hylder fra Bauhaus, mens hyldeknægtene blev fundet i Harald Nyborg. Samlet pris for hele reolen inkl. tilpasning af hylderne var under 1.000 kr. Sofaen købte vi, men lænestol, tæppe og sofabord blev bevaret.

FØR |Tv’et grinede børnene lidt af, men det fungerede til vores behov. Det så bare ikke pænt ud – og hang alt for højt.

EFTER |Bordet, stolene og lampen blev bevaret. Det store røde skab malet gråt. Bemærk også hvor meget skarpere lister og stukken står, efter at væggene blev grå. Selvom det er en ret lys grå farver, giver den alligevel nok kontrast til at give en rigtig god effekt… Farven er fra Flügger og hedder Warm Grey 2.

EFTER | Ja her er også bøger – alt min skønlitteratur var samlet her, men det kom hurtigt til at knibe med plads. Maleriet af Bill Murray malede Peter en sen nattetime. Nok en af ulemperne ved at bo småt – at der ikke var mere vægplads. Eller plads til at have staffeliet stående fremme på en fast plads. 

Vil du have en rundtur i hele stuen, har jeg lagt en lille film på min facebook-side. Den kan du se her: Rundtur i stuen

I juli 2022 flyttede min datter og jeg igen fra lejligheden – sidenhen er min datter flyttet hjemmefra. Nu har jeg knap 80 kvm alene at boltre mig på. Mon ikke der kommer en lille reportage fra mit nuværende hjem? Det tror jeg bestemt, der gør…

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere