Retrolejlighed i Aalborg
- med plads til jazz

Gennemført retroindretning

Fra 4. sal er der en ubeskrivelig udsigt, men selve lejligheden var i dårlig stand, indtil den fik ny lejer. Han ønskede sig en bolig med et intellektuelt og moderne udtryk. Med sin forkærlighed for 50érne og 60érne var det også et ønske at få den tid repræsenteret i boligen.

Før/efter

FØR | Budgettet til indretning var lille, idet det er en lejet bolig – især for køkkenet var det en udfordring. For her er ikke meget stemning og stil…

EFTER |Men med en lys og varm farve på væggene blev der straks lidt rarere at være. Og med de mange skønne ting, der gemte sig i flyttekasserne, var det alligevel ikke svært at friske køkkenet op.

FØR | Et meget “teknemmeligt” før-billede, som er taget ved fraflytningen, inden min kunde rykkede ind i stuen. Bemærk hvor lille stuen ser ud – og hvor meget der egentlig blev plads til.

EFTER |Det var oplagt at lade den røde øreklapstol, som sidste år blev fundet på et loppemarked, få en central plads i stuen. Det er blevet yndlingspladsen, når anlægget spiller – jazz er favoritgenren, hvis nogen skulle være i tvivl.

EFTER | Den gamle magasinholder fik plads på gulvet – og rummer selvfølgelig læsestof om jazz.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere