Retro og rødder i
70'er bolig

Hvis man bare elsker retromøbler

Aldrig tidligere har jeg set så store blomsterkummer i et privat hjem. For husets nye ejere var de da også noget af en udfordring. Konstruktionen på kummerne gjorde, at de ikke kunne fjernes, så der skulle tænkes alternativt.

Før/efter

FØR | Blomsterkumme for alle pengene. Utrolig meget plads er brugt på kummer, som ikke rigtig har nogen funktion. Derfor foreslog jeg en helt anden løsning, hvor området kunne bruges anderledes

EFTER | Således blev den ene kumme omdannet til læse-/dasekrog. Eftersigende bruger husets børn den også til scene og “udspringstårn”. Til højre skimtes den anden kumme, som fyldes med planter på sigt…

FØR | Et billede midt i renoveringen. Her ses de to store blomsterkummer tydeligt. Her kan du også se vinduet for enden af stuen. På efterbilledet er det væk, fordi der er sat en væg op og etableret et værelse for en bedre udnyttelse af de mange kvadratmeter.

EFTER |De to sofaer er placeret ved den nye brændeovn, hvor især de lange vinteraftener nydes. Man kunne have malet loftet hvidt og dermed fået en visuelt lettere stue. Men ved at lade loftet stå føles stuen varmere og lidt hyggeligere.

EFTER | Farfars stol blev der også plads til i stuen ved det store glasparti mod haven. Her er etableret en plads væk fra tv’et – en plads til fordybelse.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere