Rækkehus fik makeover

Mørkt og trist blev til lyst og let

90 kvm fordelt på to plan kræver en del af indretningen. Dette rækkehus i Frejlev tæt ved Aalborg boede jeg selv i et par år. Det blev en rigtig fin forretning at give det en makeover i 2007. Det blev solgt ved første fremvisning. Se hvor lyst og let det blev, da det kompakte og mørke udtryk blev ændret. Især i køkkenet skete der ændringer for ganske få midler.

Før/efter

FØR | Egentlig et helt fint og funktionelt køkken, men bemærk hvordan alle træoverfladerne gør det kompakt.

EFTER | Her er loftet taget ned, lågerne malet hvide og en ny bordplade er lagt. Farverne på tilbehøret giver lidt liv og kant i køkkenet.

FØR | Lidt lille køleskab og udtræksskab med en bordplade ovenpå, som man ikke rigtig kunne bruge til noget nyttigt.

EFTER | Køleskabet er flyttet over på modsatte side af køkkenet, så der kunne etableres en lille “kontor-lektieplads” i køkkenet.

FØR | I forbindelse med køkken-alrum ligger stuen, som her bliver meget lille af, at sofaen står med ryggen til. Det skaber en tung bås.

EFTER |Med mindre små møbler bliver stuen større – og så er loftet taget ned og dermed løftet og gjort større.

FØR | Spiseområdet var også lidt mørkt og kompakt med meget træ-i-træ. Placeringen af spisebordet er heller ikke optimal, da flere sidder med ryggen mod vinduet. Jeg forsøger altid at placere bordet, så der er så mange som muligt, der har mulighed for at kigge ud.

Her kan du også se lidt af det gamle køkken, inden renoveringen.

EFTER | Som køkkenet er det hele hvidt-i-hvidt – kant og karrakter kommer fra maleriet på bagvæggen. Min lille datter, der i dag går i 2.g leger fotomodel ved spisebordet 🙂 

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere