Oprydning og styling i ét

Travlhed og en smule kaos

Et stort hus til en stor familie er som udgangspunkt en god idé, men hvis hverdagen er travl og hektisk, kan det store hus blive en smule uoverskuelig at holde orden i. Hos denne kunde var det ikke manglende vilje til at holde orden, der var årsagen til, at de to stuer var blevet lidt forsømte. Det var manglende tid – og masser af timer uden for hjemmet. Basen var blevet forsømt – og derfor blev jeg kontaktet. Sammen tog vi en oprydningsdag i de to stuer samt et par andre steder i huset. Derefter fik min kunde konkrete bud på et par nyindkøb. Da tingene var i hus, kom jeg tilbage og hjalp med den sidste styling af stuerne. Alt kom på plads. Der blev skabt et par ekstra hyggekroge – og en ekstra soveplads i stuen til overnattende gæster (eller til en søndags-morfar).

Før/efter

FØR | Tv-stuen bar præg af den travle hverdag. Her kunne man “kaste sig” i møblerne og bare dase. Det var også ønsket fremover men bare i en anden form – og med mulighed for en reel soveplads. Klaveret var lidt klemt inde her og kom ind i alrummet, hvor det også gjorde mere gavn.

EFTER | Oprydning og indkøb af ny sofa, bord, tæppe og daybed. Stuen her er den største investering i projektet. Men resultatet er heller ikke til at tage fejl af. Forestil dig at læse en bog her med udsigt til himmel og marker.

FØR | Stuen ovenpå er egentlig et multirum med plads til alt fra trommesæt til kontorplads, men også lidt for meget opbevaring uden system.

EFTER | Reoler fra underetagen kom op i stuen her. Der blev luget ud i småting og gamle møbler. Sofaen er fra stuen nedenunder. Hvem har ikke lyst til at tage en runde på trommesættet her med den bedste udsigt?…

FØR | Skrivebordet optog for meget plads og blev brugt til for meget afsætning frem for reel arbejdsbord. Her var for meget samlet, som ikke længere havde en funktion. Samtidig var placeringen ikke god under skråvæggen – ikke når man har store vinduespartier hvor fra man kan se naturen…

EFTER |Den smukke gamle købmandsdisk er et arvestykke, som ikke blot er smuk men også funktionel. Den rummer rigtig mange papirer og grej. Husets mor savnede også en plads til fordybelse og ro. Det har hun med den grønne øreklapstol fået. Herfra kan hun også nyde udsigten ud over mark og skov.

EFTER | Skrivebordet blev der plads til igen – og en hjemmearbejdsdag her, må kunne motivere de fleste lidt ekstra. Fra stuen her er der åbent ned til husets tredje stue, hvor brændeovnen sørger for en dejlig varme op på førstesalen også.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere