Minimal indsats i stuen i Hirtshals

Minimal indsats i stuen i Hirtshals

Af og til skal der ikke så meget til. Her i stuen i Hirtshals er der naturligvis blevet ryddet lidt op, men både sofa, bord, stol og lampe mv. er de samme som før. Jeg har blot drejet det lidt og tilført noget andet nips og et par nye lamper…

Før/efter

FØR | Selvfølglig ikke den bedste dag billedet her er taget – der er lidt rodet. Dog kan man godt fornemme, hvordan hele stuen er presset op i det ene hjørne.

EFTER | Det er let at fjerne vasketøjet, men at dreje sofaen og flytte den kompakt stol over til vinduet er det, der gør hele forskellen. Så er der suppleret med to nye lamper og lidt puder og nips.

FØR | Også i køkkenet er der her lidt rod, men brug evt. en køkkenskuffe til dagens post, sedler og andet rod.

EFTER | Oprydning og ny belysning samt en sjov wallsticker på væggen gør en stor forskel og opgraderer køkkenet en lille smule.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere