"Nyt" badeværelse
- kun med tilbehør

Mit eget badeværelse fik en overhaling

Selv har jeg netop ”taget egen medicin” og shinet mit badeværelse op. I en familie med fuld fart over feltet, bliver badeværelset ofte lidt for praktisk.

Her kan du se forandringen, der jo ikke kostede en bondegård eller en weekend. Lækker håndsæbe, bademåtte og andre detaljer gør en storskel. Det samme gør et par nye lamper fra Nordlux til ingen penge. Tandbørsterne er kommet i skuffen – og der er bare blevet ryddet lidt op…

Før/efter

FØR | Det er da for trist og kedeligt. Et sammensurium af shampooflasker, tandbørste og andet, som bare er kedeligt at se på. Lidt for “praktisk” til mig.

EFTER | Sådan – så er badeværelset altså lidt skønnere at komme ind på. Selvom det er meget hvidt og lyst, er det alligevel varmt med de naturlige kontraster, jeg har valgt.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere