Muremestervilla - en af mine allerførste opgaver i 2004

Klassisk renovering

Denne case er en af de allerførste kundeopgaver, jeg lavede tilbage i 2004. Husets nye ejere ønskede at føre huset tilbage i tiden rent stilmæssigt. Opdatere det til en standard, der kunne fungere for en børnefamilie for nu tyve år siden. Herunder er før- og efterbilleder, som i de øvrige eksempler her på min side, men ærlig talt så er det svært at se, det er fra samme hus, ikke? Installationer er ændret, vinduer tilføjet og loftrum inddraget til beboelse. En kæmpe forandring lavet med kærlighed til gode materialer og gode byggestil.

Før/efter

FØR | Et nærmest blank lærred klar til nyt liv. Isolering, rørføring til varme, Velux-vindue, nyt gulv og meget mere skulle der til.

EFTER |Her det færdige resultat med gæstesengen klar til at modtage sin første gæst.

FØR | Et lidt trist syn, men det er naturligvis ikke fordi, nogen har boet sådan. Dette billede er taget under ombygningen.

EFTER | Nyt toilet er kommet til – og det har fået en ny placering. I starten af nullerne var opbygning med gasbeton meget brugt. Således også her hvor vaskearrangementet er lavet. På billedet her er spejlet ikke nået frem fra glarmesteren, så det mangler naturligvis. Ellers er badeværelset på førstesal i mål.

FØR | Nogle gange er tiden bare løbet fra tingene. Det gjorde sig i hvert fald gældende her i køkkenet, hvor alt fra komfur til elementer ganske enkelt ikke kunne mere.

EFTER | Bemærk først vinduet her, hvor dagslyset giver en meget skønnere plads til den nye vask og til det nye køkken i det hele taget. Den sidste liste og maling i vinduet mangler, men også her er vi meget tæt på mål. Bordpladen har fået olie og giver en varm glød til det hvide køkken og de øvrige lyse overflader i rummet.

EFTER | Meget charmerende var de gamle køkkenelementer, som der også var rift om, da de kom i Den Blå Avis. Den største udfordring med ældre køkkener er egentlig højden, som slet ikke kan matche nutidens lange ben.

EFTER |Langsiden af køkkenet efter at de sidste detaljer er kommet på plads. Især løsningen til emhætten er jeg ganske glad for. Når ikke den er i brug, klappes lågen blot ind og bliver plan med de øvrige overskabe. 

Længst til højre ses højskabe, som dels rummer køle-/fryseskab. Måske kan du ane, at soklen er delt. Det er den, fordi der inde bag de to låger gemmer sig en skrivebordsplads til lektier eller hjemmearbejdsdage. Godt gemt væk når ikke det skal bruges – og let tilgængeligt når det skal. 

Gulvet er det samme, som på førstesalen. I dag ville man måske har valgt det anderledes med bredere planker – igen for at være tro mod husets oprindelige stil.   

Her kan du lige ane skrivebordspladen inde bag lågerne til højre. Det er let lige at trække en spisebordsstol over til skrivebordet og klare lektier, netbank eller andet i en fart og så bare lukke igen.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere