Møbelklassikere fik varmen

Varme kontraster gjorde forskellen

Et nybygget hus kan virke koldt, og det kan tage lang tid at få den varme og hygge, de fleste ønsker sig. Her kan du se, hvordan stuen med få tiltag har fået et varmere udtryk, selvom der fortsat er mange hvide overflader – og lidt hårde sorte kontraster.

Før/efter

FØR | Skønne spisebordsmøbler men det hele var blevet noget ferskt og flød for meget sammen med gulvet.

EFTER | De sorte stole er gode, fordi de har en lav ryg frem for de forrige. Mindre kompakt og en følelse af mere plads.

FØR | De mange hvide vægge blev for meget for min kunde. Lidt for enkelt og lidt for koldt med hvidt og sort – og kun lidt farve.

EFTER | Gavlvæggen blev ændret med murstenselementer, møblerne blev flyttet, og der kom et tæppe til. Ingen nye møbler – kun enkle tiltag.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere