Krydderi i køkkenet

Et funktionelt spritnyt retro-køkken

Det var ønsket fra min kunde. En loppeglad kvinde, der ikke var bange for at tænke utraditionelt. Et godt samarbejde gav udslag i dette resultat. Dette køkken er ikke for flertallet – det ved jeg, men det er et super godt eksempel på, hvad detaljer gør for stilen og stemningen i dit køkken.

Før/efter

FØR | Et ret lukket køkken, som virkede lille og overfyldt. Ønsket var at åbne op ind mod stuen.

EFTER | Det har givet meget mere lys i køkkenet og bundet to små rum rigtig godt sammen. Den super effektive emhætte, der er integreret i loftet, sørger for at alt mados forsvinder hurtigt uden at genere i stuen.

FØR | En typisk køkkenopbygning med overskabe og et lidt upersonligt udtryk. Funktionelt er det, men min kunde ønskede sig noget helt andet – og langt mere personligt. Hun ønskede sig plads til alle de mange loppefund, der igennem årene var blevet gemt på loftet.

EFTER |De mange loppefund kom til sin ret i det blå køkken, som i øvrigt er fra Ikea. Blå køkkener er svære at opdrive til billige penge, så derfor blev disse låger malet den ønskede blå farve hos den lokale autolakerer. Hylder og skabe er købt henover længere tid. Det kræver tålmodighed at finde det helt rigtige, når du indretter med retro-skabe og hylder.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere