Kokkens køkken

Man må aldrig gå ned på (køkken)udstyr

Kokken Henrik og fruen Susanne har en stor sammenbragt familie med både hjemmeboende og udeboende børn, svigerbørn og små børnebørn. Derfor var der behov for et stort køkken, der både levede op til kokkens standarder og har plads til hele familien på én gang.

Desværre har jeg ingen før-billeder af området, hvor køkkenet nu er etableret. Men du skal ikke snydes for billederne af det færdige resultat…

Du kan også besøge køkkenleverandøren og se flere billeder og skønne køkkener: JKE Design

EFTER | Masser af opbevaringsplads, bordplads og hårde hvidevarer i en klasse for sig. Man må ikke gå ned på udstyr – køkkenudstyr.

EFTER | Barfunktionen bruges især af husets gæster, der kan nyde et glas vin, mens kokken tryller i sit nye køkken…

EFTER | Kolonialskab med udtræk er med til at skabe overblik i de mange skabe, som her hos familien bugner af lækkerier…

EFTER |Et nærbillede af grønt, der gøres klar til aftensmåltidet…

EFTER | Detalje af de meget detaljerede mosaikfliser, der er med til at tilføre både humor og lidt ekstra kant i det store hvide køkken.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere