Køkken i nedlagt landbrug

Svært ikke at gøre bedre...

Her er en af mine første kundeopgaver. Et køkken skulle etableres i en nedlagt landejendom. Det var svært ikke at gøre bedre. Der blev væltet vægge, lagt nede gulvet – ja faktisk lavet et helt nyt hus. Her kan du se et enkelt billede fra køkkenet…

Før/efter

FØR | Som huskøber skal man være lidt modig for at gå videre, når man ved en fremvisning mødes af et syn som på før-billedet herunder. Men husets nye ejere vovede det, købte huset og tog kampen op og forvandlede det til et drømmehus.

EFTER | Et helt nyt køkken blev der sat ind – stilen og funktionaliteten blev en helt anden. Dog er der trods den nye stil alligevel lidt landkøkken over det…

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere