Helt solgt
- i Hobro

Gør en indsats når boligen skal sælges

Rigtig mange mennesker beder mig om hjælp, når deres bolig skal sælges. Dette hus i Hobro havde stået til salg længe og trængte til et friskt pust, så eventuelle køberes interesse kunne fanges.

Før/efter

FØR | Tunge møbler skubbet ned i den ene ende af stuen fungerede ikke. Møbler, der er klemt inde, gør et rum kompakt og får det til at virke mindre, end det måske er.

EFTER | Min kunde valgte at købe nye sofaer, som skulle med i deres nye bolig. Det er værd at overveje, hvis du har slidte møbler, der alligevel skal skiftes. Let og enkelt er det blevet. 

FØR | Meget skrap farve i køkken-alrummet gjorde ikke noget godt for rummet. Generelt kan lidt for friske farver skræmme en del potentielle købere.

EFTER | Mere lys og mere roligt er det blevet med den sarte lyseblå farve, som også hænger smukt sammen med stuens lyse udtryk.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere