Gammelt hus
- ny stil

Omrokering af funktionerne gjorde forskellen

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og familien løb med. Derfor bad de mig om hjælp til at finde en mere personlig stil – og en stil og funktionalitet der passede til huset og familiens hverdag. Som du kan se på billederne herunder, har jeg byttet om på de to stuers funktion. Det er så meget mere praktisk med spisestuen placeret tæt på køkkenet. Samtidig bliver en spisestue for langt væk fra køkkenet ikke rigtig brugt. Med rotationen har familien nærmest fået et større hus, fordi begge stuer nu bruges hver dag.

Før/efter

FØR | Selve køkkenet fejlede ikke noget, men en vandskabe betød, at gulvet skulle skiftes.

EFTER | Lågerne blev malet, overskabene rykket til venstre for at give plads til et par hylder. Detaljer blev ændret, men udtrykket blev nyt og mere tidssvarende.

FØR | Et lidt “dødt” område i stuen blev aldrig brugt til noget særligt. Lidt småmøbler var samlet sammen her, men en reel funktion havde dette område ikke.

EFTER | En læsekrog blev etableret her i stuen, som ligger lige op ad køkkenet. På de næste billeder har du se den anden ende af stuen. Det er rart at have en mulighed fro at trække sig lidt væk fra tv’et og bare fordybe sig.

FØR | Stuen her ligger lige op ad køkkenet. Lidt ulogisk fordi spisestuen ved siden af kommer længst væk fra køkkenet. Helt stemningsfuld er stuen nu heller ikke her.

EFTER |Nye møbler, en varm grå farve på væggen – og et langt lettere udtryk gjorde hele forskellen her i den nye spisestue.

FØR | Spisestuen her blev ikke brugt så ofte, selvom lyset fra syd bragede ind i stuen. Et dejligt rum som familien gerne ville bruge i det daglige frem for kun til jul og fødselsdage i familien.

EFTER | En flydersofa ved det store vindue giver mulighed for både at slappe af her med en god bog og med pop corn til en god film. Bemærk hvordan jeg har brudt de mange parvise elementer på før-billedet op her og skabt lidt mere liv…

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere