Forandringer i mørk bolig i Horne

Stilskifte med maling og nye idéer

Denne bolig i Horne ved Hirtshals var, som så mange af de boliger jeg besøger, mørk og uden kontraster. Funktionerne var egentlig på plads, men familien var kørt fast i en stil, som ikke rigtig passede dem. Det handler ikke om mode og trends men om at føle sig godt tilpas og hjemme i sin egen bolig.
Kig med her og se de store forandringer…

Før/efter

FØR | Mørkt og uden kontraster er alrummet. En ting du bør tænke over, hvis du som her har lavt til loftet: så er stole med høj ryg ikke den bedste løsning. Det bevirker faktisk, at loftshøjden synes lavere. Kunden var glad for de mange ældre møbler men var med på nye stole, som man også kunne sidde bedre i.

EFTER | De sorte stole er gode, fordi de har en lav ryg frem for de forrige. Bemærk hvordan alle møbler er genbrugt – blot malet og flyttet rundt. Mindre kompakt og en følelse af mere plads.

FØR | I baggrunden ser det gamle køkken dækket op af en tung halvmur.
EFTER | Halvmuren mellem spiseplads og køkken blev væltet, hvilket åbnede rummet op og lukkede en masse lys ind. Køkkenet er fra Svane Køkkener.

FØR | Der var væg og dobbeltdør mellem stuen og alrum tidligere. Det betød, at stuen ikke blev brugt så meget – og føltes langt væk.

EFTER | Ved at åbne op mellem de to rum, får man glæde af lyset fra terrassedøren i alrummet også. Den nye reol er monteret på væggen for at opnå større lethed. I gulvet kan man lige ane, hvor væggen var tidligere, men det er en charme i et ældre hus, synes jeg. 

De to “huller” i væggen til venstre for døren er dog lukket til for at få en mere ubrudt væg.

FØR | Sofaerne skulle skiftes helt ud, og min kunde var lidt træt af den tunge stil.

EFTER | Farver var et stort ønske udover de nye møbler, så her er virkelig skruet op for farverne på både gulvtæppe, malerier og tilbehøret. Placeringen af møblerne er den samme som tidligere, men det fungerede så godt med lysindfald og pladsen. Alligevel er det blevet en “helt anden” stuen, som i dag bliver brugt langt mere ned tidligere…

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere