Finn Juhl i nye omgivelser

Designmøbler og arvestykker

En personlig indretning kommer ikke altid af sig selv – og heller ikke på én gang. Et hjem bygges op over tid og forandrer dig med dets beboere. Her i dette hus var der et ønske om at bevare en del af de ældre møbler men at give dem mere kant med moderne design i skøn forening.

Før/efter

FØR | Det er ikke hver dag, jeg løber ind i en skøn Finn Juhl sofa, som ikke tager sig godt ud. Men det var tilfældet hos denne kunde. Her var tiden løbet fra det karryfarvede ryatæppe. Her manglede lys og luft samt et moderne pift.

EFTER | Sofaen og stolen er bevaret, mens bordet er hentet for et værelse i huset. Nyt trægulv og ikke mindst det store nye vinduesparti giver rummet og møblerne helt nyt liv.

FØR | Spisebordet og stolene var smukke, men man sad dårligt og bordet var lige i det mindste.

EFTER | Nye lamper og spisebord samt seks Nanna Ditzel stole skaber en ny stil men også en større funktionalitet. Bemærk hvordan det gamle skab fortsat fungerer og giver alt det nye kontrast.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere