Nye farver i Skagen

Dette fine sommerhus fik nye farver

Oprindeligt var dette et helt klassisk Skagen-hus, men i dag bruges det primært til udlejning og er delt i to lejligheder i to plan. Den store tilbygning fungerer som depot, vaskerum mv. I hver lejlighed er der plads til fire overnattende gæster. Pladsen er udnyttet så fint, men min kunde ønskede at skabe et lidt mere nutidigt udtryk især i underetagen, hvor det var blevet lidt tungt. Tiden var løbet lidt fra både farver og møbler.

Jeg lavede en plan, som min kunde var med på. Derefter fik jeg bestilt håndværkere, fik købt ind og leveret møbler mv. til adressen. Min kunde og jeg trak i arbejdstøjet i to dage, hvor vi tog hver sin lejlighed og gjorde rent efter håndværkerne. Vi hjalp hinanden med at samle møbler og få sat billeder op. Et par rigtig gode og effektive dage i Skagen – og så var begge lejligheder klar til gæsterne, der skulle ankomme til Jazz-festivalen.

Her ser du et par billeder fra den ene af lejlighederne – den anden er 100% samme “opskrift”.

Før/efter

FØR | Den gule farve virkede lidt tung indenfor. Det samme med sofaen, som fungerede som sovesofa til to gæster. Det noget rustikke loft tyngede også rummet lidt og gjorde det noget kompakt og mindre rent visuelt.

EFTER | Maling, maling og atter maling. Lofterne fik helt dækkende hvidt, hvilket løftede højden en hel del. Væggene fik en lys og varm grå, som står som en god kontrast til både vinduer og gulvet, som også fik en slibning. Lænestolene er brugt igen…

FØR | Træ er godt. Meget træ er ikke nødvendigvis meget godt. Trappen i fyrretræ havde efterhånden fået en noget mørk glød og virkede noget markant i rummet. Her ses igen loftet og den gule farve.

EFTER | Udover malingen – se forresten lige den trappe – så blev spisebord og stole skiftet ud. De sorte stole var udtjente og farven lidt for hård til det ellers så lette udtryk. Bordet har hollandsk udtræk. Det og stolene er fra Ilva. Flere lamper er fra Nordlux, mens Søstrene Grene har leveret flere puder. Pengene er brugt på håndværkere og på en sovesofa af rigtig god kvalitet.

Se flere før/efter eksempler

Her er et lille udpluk af de mere end 2000 private hjem, jeg har indrettet siden 2002, hvor jeg startede Boligstil

Gammelt hus - ny stil

Stilen, som denne familie startede ud med, da de flyttede ind i huset, var det smarteste af det smarteste. Men tiden løb fra stilen, og…

Sådan bor jeg selv

Siden min datter og jeg i 2013 flyttede ind hos min kæreste Peter og hans to piger, har jeg haft lyst til at opgradere vores stue.

Ville du skamme dig?

De fleste af os går i stå en gang imellem – sådan i stå med livet og vores hverdag. Måske har vi bare presset os selv lidt for meget liiiidt for længe.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere